7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Der er intet der skaber stemning i hjemmet som tapet. Der findes flere forskellige typer tapet der kan gøre dit hjem eller fototstudio, meget hyggeligere. Her kan du læse mere om hvordan du kan skabe stemning med for eksempel et fototapet. 

Minimalismen er på vej ud

Nu har vi haft flere tiår med minimalisme, som endelig er på vej ud. Det vil sige, at vi vinker farvel til blandt andet de hvide vægge, som har præget vores hjem de sidste mange år. Nu er det lov til at lege sig med farver og teksturer, og intet er mere populært end tapeter. Tapeter giver nemlig ikke bare farve, men også tekstur til dine vægge. Det rammer ind rummet på en anden måde, end maling gør. Det er også noget, der får et rum til at have et helt bestemt særpræg, samtidigt som det leder tankerne hen på smukke 1700-tals-malerier med tapetserede vægge.

https://www.nicetapet.dk, finder du alle de fineste tapeter til en god pris, så du kan blive kvit de hvide vægge allerede i dag.

Ikke kun til hjemmet

Tapeter skaber dog ikke kun stemning til hjemmet. Hvis du for eksempel har et kontor eller et fotostudio, der trænger til lidt opfriskning, kan tapet være lige præcis det du mangler, for at gøre det lidt hyggeligere. Man kan for eksempel på fototapet, der passer perfekt til fotostudier, men også til teenageværelser. Hvis du går ind på https://www.nicetapet.dk/fototapet, finder du fantastiske fototapeter til dit hjem, kontor eller fotostudio.

Tapet giver helt nye muligheder for god indretning, fordi det ikke længere er kun møbler der skal give farver og tekstur. Nu er der ‘lov’ til at lege sig med farver og teksturer igen, og tapeter forvandler rum med det samme. Måske har du ikke brug for et helt nyt møblement, men bare et nyt tapet?