7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Et børneværelse skal være rart og hyggeligt, men også personligt. Der er mange små, enkle greb man kan tage, for at sætte præg på børneværelset. Det kan du læse mere om her. 

Pynt på væggen

Den nemmeste måde at dekorere et børneværelse på og sætte præg på det, er med flotte børneplakater. Det er en nem måde at få lidt liv ind i et måske lidt tomt værelse. Her kan du vælge plakater med motiver som barnet godt kan lide, eller du kan bruge plakaterne, til at introducere en bestemt farve i værelset.

Der er ingen begrænsninger for hvad slags plakater du kan finde, og derfor kan du finde det der passer perfekt ind i børneværelset. En smart ting med plakater, er også at det er en nem ting at udskifte. Det er jo sådan, at barnet bliver ældre og måske ændrer præferencer efter hvert, og da kan det være smart at skifte plakaterne ud, med noget der passer bedre, så barnet altid føler sig hjemme.

Det er også en nem måde, at lave et børneværelse om til et teenageværelse. Det eneste du behøver at gøre, er at skifte plakaterne på væggen og måske også male, i en ny farve.

Find særegne møbler

Du kan også finde specielle møbler i genbrug, som du kan male for at sætte særpræg på et børeneværelse. Du kan nemt male en lille stol eller et bord med spraymaling, så du kan få lige præcis det udtryk du gerne vil have. På den måde, får du også møbler og indretningsgenstande, som ingen andre har. Det er meget sjovere (og billigere) end bare at købe det hele fra en katalog.

At hænge noget på væggen kan udgøre en stor forskel. når du vil sætte præg på et børneværelse. Det samme kan det at male en væg og måske gå for lidt mere utraditionelle møbler, som du selv maler.