7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Små detaljer i dit hjem kan være med til at gøre hele forskellen. Pyntegenstande og mindre indretningselementer bliver ofte overset, når man tænker på boligindretningen, men disse små ting kan i virkeligheden være med til at samle hele hjemmet og runde stilen godt af. 

Tænk på dine paneler

Paneler er for det meste ikke det første, man tænker på, når man tænker moderne og stilet indretning, men disse detaljer, der findes i alle hjem kan gøre hele forskellen, hvis man gider at bruge noget energi på at vælge de rette. Klassiske lejligheder og villaer med paneler og stuk er blevet mere og mere populære, og de klassiske elementer kan kombineres med mange andre stile, og give et spændende og anderledes udtryk.

Det er nemt at skifte panelerne ud i dit hjem, og da disse findes i alle hjemmets rum, gør det faktisk en noget større forskel, end man måske skulle tro. Panelerne kan være med til at binde hele indretningen sammen og fungere som prikken over i’et. Du kan både vælge lave og høje paneler alt efter, hvad det er for et udtryk, du går efter til dit hjem.

Glem ikke væggene

Noget af det, der kan gøre en indretning alt for anonym, er, hvis man ignorerer sine vægge. Tomme vægge giver et koldt og kedeligt udtryk, og de kan desuden bidrage til dårlig akustik i hjemmet. Det er utroligt nemt at finde flot og billigt kunst at hænge på væggene, og ligesom med paneler kan sådanne detaljer gøre en meget stor forskel for hjemmets endelige udseende.

Væggene kan også anvendes til opbevaring ved at sætte pæne hylder op. Med den rigtige styling kan hylderne desuden også være med til at pynte og give hjemmet karakter.

Sidst men ikke mindst, er det også muligt bare at vælge at male en væg. Hvis du absolut helst ikke vil hænge noget op, kan en malet væg i sig selv virke pyntende – især hvis du vælger et råt look som for eksempel med kalkmaling.