7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Boligindretning kan være en udfordrende opgave, og at finde den helt rette stil til ens hjem kan tage tid. En stilart som aldrig går af mode er den klassiske, hvor vægpaneler, stuk og stilrene møbler er de bærende elementer i hjemmet. Det klassiske hjem er en fryd for øjet og så er det også rart og varmt at opholde sig i.

Den klassiske indretning kræver en rød tråd, men det betyder ikke at der ikke er plads til få afvigelser.

 

Paneler giver hjemmet ro og stabilitet

Vælger man at gå den klassiske vej i sin boligindretning, så kan det være en god idé at se på vægge og paneler inden man investere i møbler og andet interiør.

Høje paneler og fodpaneler er så dekorative og betagende i sig selv at al den resterende indretning bliver sekundær.

Hvor mange udskæringer de skal have eller hvor høje de skal være afhænger selvfølgeligt af det rum de skal monteres i, og man kan finde størrelse og former der passer til ethvert hjem.

 

Også moderne elementer kan indgå

Når man tænker på det klassiske hjem tænker man ofte på tunge møbler, velour, tykke gardiner og majestætiske billeder. Disse ting kan være meget smukke i boligindretningen, men de behøver ikke at stå for sig selv, og der kan sagtens være elementer af modernitet i det klassiske hjem.

Bryder man den klassiske indretning med lidt moderne fotografier på væggene eller en sjov figur i plastik, så giver det hjemmet en fornyet energi og spændende dynamik.

Man skal selvfølgelig finde en god balance mellem de to verdener og stilarter, så indretningen ikke bliver for rodet eller ustruktureret at kigge på. Lidt fra begge verdener er godt, men bliver det ene for meget, så forsvinder den røde tråd som er med til at give ro og balance i hjemmet.