7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Zen-Foam

kr. 149,00

Form det, tryk det sammen og træk det ud – med det sjove Zen-Foam er det nemt at blive legesyg! Det her er noget så skørt som frigolit-ler eller flamingoskum, der kan formes, som du vil have det, og aldrig tørrer ud! … læs mere her

Er Zen-Foam på lager?

Annonce
Køb Zen-Foam

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Zen-Foam
  • Pris: Kr. 149
  • Kategori: Leg & Spil – Legetøj}

Zen-Foam er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Zen-Foam har i lang tid været en af de bedst sælgende gadgets. Leg & Spil – Legetøj} er en af de sjovere kategorier i webshoppen. Coolstuff har altid de fedeste gaveidéer som du ikke lige finder andre steder. Zen-Foam leveres med luksuriøse 90 dages returret. Er du på jagt efter den perfekte gave til konfirmanden, kan hjælpen købes for ussel mammon i form af Zen-Foam, så gaven sikres en glad modtager. Så alle lige er med: Zen-Foam er mange gange den bedste mors dag gave. Gadgets er en kategori, som nogle vil mene er useriøst, og det kan gøre at der er nogen, der ikke vil risikere at give gadgets væk i gave. Det skal dog ikke afholde dig fra at gå lidt mod strømmen og købe en gadget som gave, det er meget, meget få, der ikke kan grine af de sjove gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Zen-Foam er et af de absolut mest popoulære produkter i kategorien Leg & Spil – Legetøj} af mærket der sælges hos Coolstuff. I dag er et super populært mærke i øjeblikket, blandt shopper i hele Danmark. Online shoppere leder næsten altid efter den billigste pris på Zen-Foam, og køber ofte hos Coolstuff. Det kan være en svær kunst men, den perfekte gave, er den gave, som modtageren bliver glad for. Vælger du at give Zen-Foam som gave, kan du godt regne med, at modtagerne er taknemlig.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Zen-Foam online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.