7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Yatzy Play

(100 kundeanmeldelser)

kr. 99,00

Spil Yatzy med stil! Her kommer det klassiske Yatzy-spil i et helt nyt design. Spillet indeholder terninger, kuglepenne og en scoreblok, alt sammen pakket i en super flot æske, der mere end gerne vises som en dekorationsdetalje, selv når spillet er færdigt. … læs mere her

Er Yatzy Play på lager?

Annonce
Køb Yatzy Play

Varenummer (SKU): 17608 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Yatzy Play
  • Pris: Kr. 99
  • Kategori: Leg & Spil – Spil – Selskabsspil}

Yatzy Play er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Yatzy Play som fødselsdagsgave er altid populær. Leg & Spil – Spil – Selskabsspil} kategorien indeholder mange eftertragtede gadgets. Coolstuff kan meget vel være den sjoveste webshop i Danmark, når der skal købes gaver. Yatzy Play kan byttes eller returneres indenfor 90 dage, hvis det alligevel ikke lige er dig. Er du løbet sur i jagten på den gode vært- eller værtindegave, skuffer du i hvert fald ikke nogen, hvis gaven bliver Yatzy Play, det letter opgaven, og du er hurtigt færdig. Skåret ind til benet: Yatzy Play er simpelthen den sjoveste bryllupsgave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og det kan være derfor, at nogle, der ikke vil risikere at købe gadgets som gaver. Det har ikke noget på sig, og du skal ikke lade det afholde dig fra din tanke om at give gadgets som gave, langt de fleste synes det er sjovt at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Yatzy Play får rigtig gode kommentarer i kategorien Leg & Spil – Spil – Selskabsspil} som er lavet af der forhandles af Coolstuff. For forbrugerne er et fantastisk brand, specielt i Danmark. Der er nogle gange tilbud på Yatzy Play, og køber ofte hos Coolstuff. Det kan være en svær kunst men, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Beslutter du dig for at give Yatzy Play og pakker gaven pænt ind, at din gave bliver husket.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Yatzy Play online

Køber du varer online, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.