7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Who's She?-spil

(62 kundeanmeldelser)

kr. 339,00

Det klassiske spil Hvem der? optræder i et nyt og sjovere kostume: i Who's She? møder du berømte kvinder, der har ændret verden på forskellige måder. Kan du finde ud af, hvilken kvinde der er afbildet på modstanderens brik? … læs mere her

Er Who's She?-spil på lager?

Annonce
Køb Who's She?-spil

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Who's She?-spil
  • Pris: Kr. 339
  • Kategori: Leg & Spil – Spil – Selskabsspil}

Who's She?-spil er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Who's She?-spil er den store succes for gavegivere der vi give en sjov gave. Leg & Spil – Spil – Selskabsspil} er kategorien som de fleste ønsker sig noget fra. Coolstuff er kendt som shoppen med de fede gadgets. Who's She?-spil er med 90 dages returret godt sikret mod fortrydelse af dig køb. Er du på jagt efter den perfekte gave til konfirmanden, kan løsningen være lige her i form af Who's She?-spil, det letter opgaven, og du er hurtigt færdig. For at skære det ud i pap: Who's She?-spil kan du ikke gå galt i byen med som bryllupsgave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og det kan være en af grundene til at der er nogle, kan være bange for at indkøbe en gadget eller to som gave. Det har ikke noget på sig, og du skal ikke lade det afholde dig fra din tanke om at give gadgets som gave, faktisk er det sådan at de fleste mennesker har en holdning om, at gadgets er perfekte gaveidéer.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Who's She?-spil kan findes i kategorien Leg & Spil – Spil – Selskabsspil} af mærket hos webshoppen Coolstuff. For forbrugerne er blevet meget populært, blandt shopper i hele Danmark. Mange leder efter den billigste Who's She?-spil, mange ender med at købe hos Coolstuff. Det er ren logik, gode gaver giver glade modtagere. Falder dit valg på Who's She?-spil og pakker gaven pænt ind, at din gave bliver husket.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Who's She?-spil online

Shoppes der produkter online, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.