7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Wally and Whiz Vingummi

(72 kundeanmeldelser)

kr. 69,00

Forkæl slikelskeren og byd på gourmet-vingummi fra danske Wally and Whiz! Vingummien er vegansk og sælges i flotte gavepakker. Vælg mellem flere forskellige smagskombinationer af frugt, bær og lakrids. … læs mere her

Er Wally and Whiz Vingummi på lager?

Annonce
Køb Wally and Whiz Vingummi

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Wally and Whiz Vingummi
  • Pris: Kr. 59
  • Kategori: Spiseligt – Slik}

Wally and Whiz Vingummi er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Wally and Whiz Vingummi er en eftertragtet gave til konfirmanden. Spiseligt – Slik} er en af de populære kategorier på gaveskalaen. Coolstuff er kendt som shoppen med de fede gadgets. Wally and Whiz Vingummi har automatisk op til 90 dages returret såfremt du måtte fortryde dit køb. Er du løbet sur i jagten på den gode vært- eller værtindegave, så er du faktisk i mål, hvis du køber Wally and Whiz Vingummi, så gaven sikres en glad modtager. Med andre ord: Wally and Whiz Vingummi er en eftertragtet dåbsgave. Gadgets er ikke seriøse, vil nogle få mennesker sige, og det kan gøre at der er nogen, der kan synes, at det er mærkeligt at give dem som gave. Det skal dog ikke afholde dig fra at give gadgets i gave, alle mennesker, store som små, kan lide at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Wally and Whiz Vingummi er et af mode produkterne i kategorien Spiseligt – Slik} der kommer fra hos forhandleren Coolstuff. I dette år – og nok også mange år frem er blevet ret eftertraget, specielt i Danmark. Mange leder efter den billigste Wally and Whiz Vingummi, og ender ret tit hos Coolstuff. Ofte glemmer folk at, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Når du er den glade giver af Wally and Whiz Vingummi i gave, er du ret sikker på, at modtagerne er taknemlig.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Wally and Whiz Vingummi online

Når du svinger kortet i de danske webshops, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.