7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Waboba Surf

(70 kundeanmeldelser)

kr. 59,00

Waboba Surf er en helt ny magisk bold. Det magiske er, at den kan studses men ikke på et hvilket som helst underlag. Kun på vand! Uvirkeligt, men ikke desto mindre alligevel virkeligt! … læs mere her

Er Waboba Surf på lager?

Annonce
Køb Waboba Surf

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Waboba Surf
  • Pris: Kr. 59
  • Kategori: Leg & Spil – Legetøj – Vandlegetøj}

Waboba Surf er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Waboba Surf som fødselsdagsgave er altid populær. Leg & Spil – Legetøj – Vandlegetøj} er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Coolstuff kan meget vel være den sjoveste webshop i Danmark, når der skal købes gaver. Waboba Surf leveres med luksuriøse 90 dages returret. Er du på jagt efter den perfekte gave til konfirmanden, kan løsningen være lige her i form af Waboba Surf, og du kan glæde dig over, at være en af dem med den sjoveste gave. Skåret ind til benet: Waboba Surf kan sagtens gives som værtindegave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og det kan være derfor, at nogle, der er bange for at give gadgets væk i gave. Det har ikke noget på sig, og du skal ikke lade det afholde dig fra at gå lidt mod strømmen og købe en gadget som gave, det forholder sig egentlig på den måde, at mange folk synes det er meget sjovere at få gadgets end f.eks. en vase.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Waboba Surf kan du finde i vores kategori Leg & Spil – Legetøj – Vandlegetøj} der kommer fra hos internet shoppen Coolstuff. Hos online shops er ret populært, specielt i Danmark. Der er nogle gange tilbud på Waboba Surf, og køber ofte hos Coolstuff. Det er ren logik, den perfekte gave, er den gave, som modtageren bliver glad for. Falder dit valg på Waboba Surf som gave, kan du godt regne med, at den falder i god jord.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Waboba Surf online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.