7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Verdens mindste puslespil

(4 kundeanmeldelser)

kr. 69,00

Nu behøver du ikke længere at bemægtige dig hele køkkenbordet – dette puslespil bliver ikke større end et fotografi! Består af 234 brikker, der kun er ca. en centimeter store. Pincet medfølger! … læs mere her

Er Verdens mindste puslespil på lager?

Annonce
Køb Verdens mindste puslespil

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Verdens mindste puslespil
  • Pris: Kr. 69
  • Kategori: Leg & Spil – Puslespil}

Verdens mindste puslespil er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Verdens mindste puslespil er en eftertragtet gave til konfirmanden. Leg & Spil – Puslespil} kategorien er også populær, når der skal gives gaver. Coolstuff bliver brugt af rigtig mange til at finde sjove gaver. Verdens mindste puslespil kan byttes eller returneres indenfor 90 dage, hvis det alligevel ikke lige er dig. Har du som mange andre næsten opgivet at finde den perfekte gave, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med Verdens mindste puslespil, og du kan glæde dig over, at være en af dem med den sjoveste gave. Så alle lige er med: Verdens mindste puslespil er en eftertragtet nytårsgave. Du kan komme ud for, at nogle siger at gadgets er pjat, og det kan gøre at der er nogen, der ikke vil risikere at bruge gadgets som gaver. Det skal dog ikke afholde dig fra at gå lidt mod strømmen og købe en gadget som gave, det er meget, meget få, der ikke har en holdning om, at gadgets er perfekte gaveidéer.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Verdens mindste puslespil havde du måske allerede gættet ligger i kategorien Leg & Spil – Puslespil} fra populære hos internet shoppen Coolstuff. Hos webshops er blevet ret eftertraget, specielt i Danmark. Online shoppere leder næsten altid efter den billigste pris på Verdens mindste puslespil, og ender ret tit hos Coolstuff. Det er ren logik, den perfekte gave, er den gave, som modtageren bliver glad for. Hvis du giver Verdens mindste puslespil som gave, kan du godt regne med, at modtageren bliver glad.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Verdens mindste puslespil online

Når webshops leverer dine produkter, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.