7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Venlighedskalenderen

(95 kundeanmeldelser)

kr. 69,00

Hvis du er stor og stærk, må du også være venlig! Tæl ned til jul med venlighedskalenderens låger og se, hvordan verden omkring dig bliver et lidt venligere og bedre sted hver dag. … læs mere her

Er Venlighedskalenderen på lager?

Annonce
Køb Venlighedskalenderen

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Venlighedskalenderen
  • Pris: Kr. 69
  • Kategori: Kalender – Julekalendere}

Venlighedskalenderen er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Venlighedskalenderen som fødselsdagsgave er altid populær. Kalender – Julekalendere} er en af de populære kategorier på gaveskalaen. Coolstuff kan meget vel være den sjoveste webshop i Danmark, når der skal købes gaver. Venlighedskalenderen kommer med en returret på hele 90, ja du læste rigtige, halvfems dage. Når gaven til fødselsdagen skal findes, kan løsningen være lige her i form af Venlighedskalenderen, og du kan glæde dig over, at være en af dem med den sjoveste gave. Så alle lige er med: Venlighedskalenderen er mange gange den bedste bryllupsgave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og det kan være en af grundene til at der er nogle, der kvier sig lidt ved at købe gadgets som gaver. Det er bare ingen grund til at du skal afholde dig fra din tanke om at give gadgets som gave, det forholder sig egentlig på den måde, at mange folk synes det er sjovt at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Venlighedskalenderen er en af de eftertragtede varer fra kategorien Kalender – Julekalendere} af mærket i onlinebutikken Coolstuff. Hos webshops er ret populært, blandt både unge og de lidt ældre. Mange kigger efter tilbud på Venlighedskalenderen, og køber ofte hos Coolstuff. Det er ren logik, gode gaver giver glade modtagere. Vælger du at give Venlighedskalenderen og pakker gaven pænt ind, at modtageren bliver glad.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Venlighedskalenderen online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.