7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

uKeg Pro Ølfad

(35 kundeanmeldelser)

kr. 1.799,00

Fuldend hjemmebaren med dit helt egen ølfad! Det stilrene uKeg Pro rummer 3,8 liter og du indstiller selv det ønskede tryk. Oplad beholderen med en kulsyrepatron, og du kan skænke kolde og skummende drinks op til alle til festen! … læs mere her

Er uKeg Pro Ølfad på lager?

Annonce
Køb uKeg Pro Ølfad

Varenummer (SKU): 17608 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: uKeg Pro Ølfad
  • Pris: Kr. 1799
  • Kategori: Hjem & Have – Køkken – Køkkenredskaber & Køkkentilbehør}

uKeg Pro Ølfad er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

uKeg Pro Ølfad kan gå som gave til næsten enhver lejlighed. Hjem & Have – Køkken – Køkkenredskaber & Køkkentilbehør} kategorien har længe være i Top-10 på online shoppen. Coolstuff er din on-stop webshop, når det handler om gadgets. uKeg Pro Ølfad kan byttes eller returneres indenfor 90 dage, hvis det alligevel ikke lige er dig. Har du som mange andre næsten opgivet at finde den perfekte gave, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med uKeg Pro Ølfad, det vil i hvert fald give smil på læben hos modtageren. Det kan siges meget enkelt: uKeg Pro Ølfad er den perfekte jubilæumsgave. Der er ikke noget sjovt ved gadgets, vil kedelige mennesker sige, og det kan være en af grundene til at der er nogle, der ikke har lyst til at bruge gadgets som gaver. Det er bare ingen grund til at du skal afholde dig fra at give gadgets i gave, langt de fleste kan lide at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

uKeg Pro Ølfad kan du finde i vores kategori Hjem & Have – Køkken – Køkkenredskaber & Køkkentilbehør} som er lavet af der forhandles af Coolstuff. Hos online shops er ret populært, blandt shopper i hele Danmark. Mange kigger efter tilbud på uKeg Pro Ølfad, og ender ret tit hos Coolstuff. Det kan siges ganske kort, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Beslutter du dig for at give uKeg Pro Ølfad som gave, kan du godt regne med, at modtageren bliver glad.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe uKeg Pro Ølfad online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.