7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj

(89 kundeanmeldelser)

kr. 479,00

Skib ohøj! Research Vessel-modellen fra ukrainske Ugears er et mekanisk 3D-puslespil i træ med 575 dele, og det bliver din opgave at sætte delene sammen til et detaljeret forskningsfartøj. Skibets motor har bevægelige dele, der drives af et gummibånd, så når modellen er færdig, kan du spænde det ud og se, hvad der sker i maskinrummet! … læs mere her

Er Ugears 3D-puslespil i Træ - Forskningsfartøj på lager?

Annonce
Køb Ugears 3D-puslespil i Træ - Forskningsfartøj

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj
  • Pris: Kr. 479
  • Kategori: Leg & Spil – Puslespil}

Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj er den store succes for gavegivere der vi give en sjov gave. Leg & Spil – Puslespil} kategorien er fyldt med sjove gadgets. Coolstuff har mange gode grin på samvittigheden på grund af sjove gadgets. Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj leveres med luksuriøse 90 dages returret. Er du på jagt efter den perfekte gave til konfirmanden, kan hjælpen købes for ussel mammon i form af Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj, det vil i hvert fald give smil på læben hos modtageren. Så alle lige er med: Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj er en eftertragtet gave til gravide. Gadgets er en kategori, som nogle vil mene er useriøst, og det kan gøre at der er nogen, kan være bange for at bruge gadgets som gaver. Det er bare ingen grund til at du skal afholde dig fra din tanke om at give gadgets som gave, faktisk er det sådan at de fleste mennesker mener at gadgets er fremragende gaver.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj kan findes i kategorien Leg & Spil – Puslespil} der kommer fra i webshoppen Coolstuff. Hos online shops er blevet ret eftertraget, blandt både unge og de lidt ældre. Mange kigger efter tilbud på Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj, mange ender med at købe hos Coolstuff. Det er ren logik, gode gaver giver glade modtagere. Beslutter du dig for at give Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj i gave, er du ret sikker på, at din gave bliver husket.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.