7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

SwimFin

(89 kundeanmeldelser)

kr. 229,00

Er det ved tiden, at børnene skal til at lære at svømme? Med den her hajfinne bliver de ikke kun de sejeste børn i vandet men også de sikreste! … læs mere her

Er SwimFin på lager?

Annonce
Køb SwimFin

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: SwimFin
  • Pris: Kr. 229
  • Kategori: Hjem & Have – Bad & Pool}

SwimFin er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

SwimFin fungerer rigtig godt som værtsgave. Hjem & Have – Bad & Pool} kategorien har længe være i Top-10 på online shoppen. Coolstuff er kendt som shoppen med de fede gadgets. SwimFin giver dig mulighed for at fortryde købet helt op til 90 dage efter dit køb. Er du løbet sur i jagten på den gode vært- eller værtindegave, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med SwimFin, gaven vil sprede glæde og smil i selskabet. Så alle lige er med: SwimFin er en eftertragtet receptionsgave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og derfor er der nogen, der ikke vil risikere at bruge gadgets som gaver. Men tænk ikke på det, det er ikke nogen grund til at afholde dig fra at gå lidt mod strømmen og købe en gadget som gave, alle mennesker, store som små, kan grine af de sjove gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

SwimFin er det mest populære produkt i kategorien Hjem & Have – Bad & Pool} fra populære hos internetbutikken Coolstuff. Og generelt er et meget populært brand i øjeblikket, der ikke går af mode lige foreløbigt. Nogle gange er man heldig, at der er tilbud på SwimFin, og køber ofte hos Coolstuff. Det er ikke så svært, gode gaver giver glade modtagere. Hvis du giver SwimFin og pakker gaven pænt ind, succes som gavegiver.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe SwimFin online

Når du handler online, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.