7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Star Wars Lampe

(101 kundeanmeldelser)

kr. 219,00

Nu kan du supplere hjemmet med en episk del af filmhistorien! Belys merch-hylden og dagligstuen, eller gør kontoret lidt ekstra nørdet med en vaskeægte Star Wars-lampe. Du ved, “as long as there's light, we’ve got a chance”. … læs mere her

Er Star Wars Lampe på lager?

Annonce
Køb Star Wars Lampe

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Star Wars Lampe
  • Pris: Kr. 219
  • Kategori: Hjem & Have – Hverdagsrum – Lamper}

Star Wars Lampe er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Star Wars Lampe bruges af mange som den alternative gave, der ikke er andre der giver. Hjem & Have – Hverdagsrum – Lamper} kategorien indeholder mange eftertragtede gadgets. Coolstuff kendes af rigtig mange som det bedste sted at købe gadgets. Star Wars Lampe kan byttes eller returneres indenfor 90 dage, hvis det alligevel ikke lige er dig. Er du løbet sur i jagten på den gode vært- eller værtindegave, er det ikke snyd at lade sig inspirere af andre, som har købt Star Wars Lampe, det vil i hvert fald give smil på læben hos modtageren. Så alle lige er med: Star Wars Lampe er populær som nytårsgave. Du kan komme ud for, at nogle siger at gadgets er pjat, og derfor er der nogen, der ikke har lyst til at bruge gadgets som gaver. Men tænk ikke på det, det er ikke nogen grund til at afholde dig fra at gå lidt mod strømmen og købe en gadget som gave, langt de fleste synes det er meget sjovere at få gadgets end f.eks. en vase.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Star Wars Lampe kan findes i kategorien Hjem & Have – Hverdagsrum – Lamper} fra producenten hos forhandleren Coolstuff. I dag er blevet meget populært, specielt i Danmark. Nogle gange er man heldig, at der er tilbud på Star Wars Lampe, og ender ret tit hos Coolstuff. Det er ikke altid man husker at, den rigtig gode gave gør modtageren glad. Beslutter du dig for at give Star Wars Lampe som gave, kan du godt regne med, at den falder i god jord.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Star Wars Lampe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.