7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Fluffy Slime – Spralla

(83 kundeanmeldelser)

kr. 99,00

Tror du, at slim altid er klæbrig og slimet, cirka som en snotklat? Så har du aldrig trykket vores luftige slim i hånden! Denne slim er superstrækbar, formbar og helt uimodståeligt blød – og ikke det mindste klæbrig! Vælg mellem flere forskellige farver. … læs mere her

Er Fluffy Slime - Spralla på lager?

Annonce
Køb Fluffy Slime - Spralla

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Fluffy Slime – Spralla
  • Pris: Kr. 99
  • Kategori: Leg & Spil – Legetøj}

Fluffy Slime – Spralla er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Fluffy Slime – Spralla er ofte den populære og foretrukne værtsgave. Leg & Spil – Legetøj} kategorien er fyldt med sjove gadgets. Coolstuff bliver brugt af rigtig mange til at finde sjove gaver. Fluffy Slime – Spralla leveres med luksuriøse 90 dages returret. Har du svært ved at finde den sjove gave, så er du faktisk i mål, hvis du køber Fluffy Slime – Spralla, det vil i hvert fald give smil på læben hos modtageren. Skåret ind til benet: Fluffy Slime – Spralla er en super nice julegave. Der er ikke noget sjovt ved gadgets, vil kedelige mennesker sige, og det kan være en af grundene til at der er nogle, der kan synes, at det er mærkeligt at bruge gadgets som gaver. Det har ikke noget på sig, og du skal ikke lade det afholde dig i din søgen efter den perfekte gave, alle mennesker, store som små, elsker gadgets og nyder at modtage dem som gaver.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Fluffy Slime – Spralla er en af de eftertragtede varer fra kategorien Leg & Spil – Legetøj} fra mærket i onlinebutikken Coolstuff. Og generelt er et meget populært brand i øjeblikket, blandt både unge og de lidt ældre. Mange leder efter den billigste Fluffy Slime – Spralla, og ender ret tit hos Coolstuff. Det er ikke altid man husker at, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Vælger du at give Fluffy Slime – Spralla som gave, kan du godt regne med, at modtageren bliver glad.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Fluffy Slime – Spralla online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du stillet lidt bedre, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.