7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Spikeball Spikebuoy

(51 kundeanmeldelser)

kr. 289,00

Få nyt flow i dit Spikeball-spil med det sjove Spikebuoy-tilbehør, der fastgøres til spillets ben og holder det flydende, så I kan spille den næste kamp i poolen eller på stranden. Bemærk, at Spikeball sælges separat. … læs mere her

Er Spikeball Spikebuoy på lager?

Annonce
Køb Spikeball Spikebuoy

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Spikeball Spikebuoy
  • Pris: Kr. 289
  • Kategori: Leg & Spil – Legetøj – Udendørs Legetøj}

Spikeball Spikebuoy er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Spikeball Spikebuoy er en eftertragtet gave til konfirmanden. Leg & Spil – Legetøj – Udendørs Legetøj} er kategorien som de fleste ønsker sig noget fra. Coolstuff bliver brugt af rigtig mange til at finde sjove gaver. Spikeball Spikebuoy kommer med en returret på hele 90, ja du læste rigtige, halvfems dage. Er du løbet sur i jagten på den gode vært- eller værtindegave, kan løsningen være lige her i form af Spikeball Spikebuoy, det vil i hvert fald give smil på læben hos modtageren. Skåret ind til benet: Spikeball Spikebuoy er populær som gave til nybagt mor. Gadgets er en kategori, som nogle vil mene er useriøst, og det kan være derfor, at nogle, der kvier sig lidt ved at købe gadgets som gaver. Det skal dog ikke afholde dig fra din tanke om at give gadgets som gave, det er meget, meget få, der ikke synes det er meget sjovere at få gadgets end f.eks. en vase.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Spikeball Spikebuoy havde du måske allerede gættet ligger i kategorien Leg & Spil – Legetøj – Udendørs Legetøj} af mærket hos forhandleren Coolstuff. For forbrugerne er et meget populært brand i øjeblikket, specielt i Danmark. Der er nogle gange tilbud på Spikeball Spikebuoy, og ender ret tit hos Coolstuff. Det er ikke altid man husker at, den rigtig gode gave gør modtageren glad. Når du er den glade giver af Spikeball Spikebuoy i gave, er du ret sikker på, at du bliver inviteret næste gang også.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Spikeball Spikebuoy online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.