7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Smart Æggekoger

(36 kundeanmeldelser)

kr. 319,00

Blødkogt eller hårdkogt? Denne smarte æggekoger fortæller med lyd oog lys statussen på æggene, mens de koges, så du altid kan tage dit æg op, når det er helt perfekt kogt. Æggekogeren har plads til op til 6 æg, og tilberedningstiden er 15 minutter for hårdkogte æg. … læs mere her

Er Smart Æggekoger på lager?

Annonce
Køb Smart Æggekoger

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Smart Æggekoger
  • Pris: Kr. 319
  • Kategori: Hjem & Have – Køkken – Køkkenmaskiner}

Smart Æggekoger er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Smart Æggekoger står på manges ønskeliste op til jul. Hjem & Have – Køkken – Køkkenmaskiner} kategorien er også populær, når der skal gives gaver. Coolstuff er din on-stop webshop, når det handler om gadgets. Smart Æggekoger er med 90 dages returret godt sikret mod fortrydelse af dig køb. Har du svært ved at finde den sjove gave, kan løsningen være lige her i form af Smart Æggekoger, og så kan du med god samvittghed tage til fejringen. Skåret ind til benet: Smart Æggekoger er simpelthen den sjoveste barselsgave. Du kan komme ud for, at nogle siger at gadgets er pjat, og det kan være en af grundene til at der er nogle, der ikke har lyst til at købe gadgets som gaver. Det skal dog ikke afholde dig fra at gå lidt mod strømmen og købe en gadget som gave, langt de fleste kan lide at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Smart Æggekoger kan ses i kategorien Hjem & Have – Køkken – Køkkenmaskiner} fra populære hos internet shoppen Coolstuff. Hos webshops er et meget populært brand i øjeblikket, blandt shopper i hele Danmark. Online shoppere leder næsten altid efter den billigste pris på Smart Æggekoger, og køber ofte hos Coolstuff. Det kan være en svær kunst men, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Når du er den glade giver af Smart Æggekoger og pakker gaven pænt ind, at din gave bliver husket.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Smart Æggekoger online

Når du handler online, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.