7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Slackers Zipline Svævebane

(86 kundeanmeldelser)

kr. 999,00

Swoooooooooosh! Med en svævebane i baghaven bliver dine børn kvarterets konger. 12 meter lang! … læs mere her

Er Slackers Zipline Svævebane på lager?

Annonce
Køb Slackers Zipline Svævebane

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Slackers Zipline Svævebane
  • Pris: Kr. 999
  • Kategori: Leg & Spil – Legetøj – Udendørs Legetøj}

Slackers Zipline Svævebane er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Slackers Zipline Svævebane har i flere år været på toplisten over gadgets. Leg & Spil – Legetøj – Udendørs Legetøj} er en af de populære kategorier på gaveskalaen. Coolstuff er din on-stop webshop, når det handler om gadgets. Slackers Zipline Svævebane kan returneres til shoppen igen inden for 90 dage, hvis du fortryder dit køb. Er du på jagt efter den perfekte gave til konfirmanden, skuffer du i hvert fald ikke nogen, hvis gaven bliver Slackers Zipline Svævebane, og så kan du med god samvittghed tage til fejringen. For at skære det ud i pap: Slackers Zipline Svævebane kan sagtens gives som værtindegave. Gadgets er ikke seriøse, vil nogle få mennesker sige, og det kan være en af grundene til at der er nogle, kan være bange for at give gadgets væk i gave. Det er bare ingen grund til at du skal afholde dig fra at sprede smil med en gadgets som gave, faktisk er det sådan at de fleste mennesker kan lide at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Slackers Zipline Svævebane havde du måske allerede gættet ligger i kategorien Leg & Spil – Legetøj – Udendørs Legetøj} fra mærket hos webshoppen Coolstuff. I dag er et super populært mærke i øjeblikket, der ikke går af mode lige foreløbigt. Der er nogle gange tilbud på Slackers Zipline Svævebane, mange ender med at købe hos Coolstuff. Det er ren logik, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Vælger du at give Slackers Zipline Svævebane og pakker gaven pænt ind, at din gave bliver husket.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Slackers Zipline Svævebane online

Handler du varer i en dansk webbutik, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.