7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Rubiks Terning

(86 kundeanmeldelser)

kr. 99,00

En af verdens gennem tiderne mest kendte pusleopgaver, som går ud på at dreje terningens dele på plads, indtil hver side har blot én farve. Køb en Rubiks Cube her. … læs mere her

Er Rubiks Terning på lager?

Annonce
Køb Rubiks Terning

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Rubiks Terning
  • Pris: Kr. 99
  • Kategori: Leg & Spil – Spil – Rubiks Cube}

Rubiks Terning er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Rubiks Terning bruges af mange som den alternative gave, der ikke er andre der giver. Leg & Spil – Spil – Rubiks Cube} kategorien er næsten altid garanti for et smil på læben. Coolstuff kan meget vel være den sjoveste webshop i Danmark, når der skal købes gaver. Rubiks Terning kan returneres til shoppen igen inden for 90 dage, hvis du fortryder dit køb. Har du svært ved at finde den sjove gave, så er du faktisk i mål, hvis du køber Rubiks Terning, gaven vil sprede glæde og smil i selskabet. Så alle lige er med: Rubiks Terning er simpelthen den sjoveste konfirmationsgave. Gadgets er en kategori, som nogle vil mene er useriøst, og det kan gøre at der er nogen, der kvier sig lidt ved at indkøbe en gadget eller to som gave. Det skal dog ikke afholde dig fra at give gadgets i gave, det er meget, meget få, der ikke elsker gadgets og nyder at modtage dem som gaver.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Rubiks Terning er det mest populære produkt i kategorien Leg & Spil – Spil – Rubiks Cube} der kommer fra hos forhandleren Coolstuff. Hos webshops er blevet meget populært, der ikke går af mode lige foreløbigt. Der er nogle gange tilbud på Rubiks Terning, og køber ofte hos Coolstuff. Det kan siges ganske kort, den perfekte gave, er den gave, som modtageren bliver glad for. Vælger du at give Rubiks Terning og pakker gaven pænt ind, at den falder i god jord.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Rubiks Terning online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. Derudover har du et meget større udvalg, og det gør en prissammenligning let, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.