7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Rock On Hovedtelefonholder

(18 kundeanmeldelser)

kr. 199,00

Giv hovedtelefonerne den hædersplads, de fortjener, med hovedtelefonstativet Rock On! Denne guldfarvede hovedtelefonholder er formet som en hånd med to fingre strakt op i den klassiske rockpositur – det bliver næppe mere rock’n’roll-agtigt end sådan her! … læs mere her

Er Rock On Hovedtelefonholder på lager?

Annonce
Køb Rock On Hovedtelefonholder

Varenummer (SKU): 20917 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Rock On Hovedtelefonholder
  • Pris: Kr. 159
  • Kategori: Hjem & Have – Hverdagsrum – Indretning & Pynt}

Rock On Hovedtelefonholder er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Rock On Hovedtelefonholder er en af de eftertragtede gadgets på markedet. Hjem & Have – Hverdagsrum – Indretning & Pynt} er en af de sjovere kategorier i webshoppen. Coolstuff har solgt de sjoveste gadgets i mange år. Rock On Hovedtelefonholder kan returneres til shoppen igen inden for 90 dage, hvis du fortryder dit køb. Er du på jagt efter den perfekte gave til konfirmanden, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med Rock On Hovedtelefonholder, det vil i hvert fald give smil på læben hos modtageren. Med andre ord: Rock On Hovedtelefonholder kan sagtens gives som jubilæumsgave. Gadgets er ikke seriøse, vil nogle få mennesker sige, og det kan være en af grundene til at der er nogle, der ikke har lyst til at indkøbe en gadget eller to som gave. Det er bare ingen grund til at du skal afholde dig fra at sprede smil med en gadgets som gave, alle mennesker, store som små, kan grine af de sjove gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Rock On Hovedtelefonholder findes i den populære kategori Hjem & Have – Hverdagsrum – Indretning & Pynt} fra mærket der forhandles af Coolstuff. Hos webshops er et meget populært brand i øjeblikket, blandt shopper i hele Danmark. Der er nogle gange tilbud på Rock On Hovedtelefonholder, og køber ofte hos Coolstuff. Det er nogle gang svært at mestre men, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Falder dit valg på Rock On Hovedtelefonholder i gave, er du ret sikker på, succes som gavegiver.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Rock On Hovedtelefonholder online

Shoppes der produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.