7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Rivsalt – Lille Saltsten med Rivejern

(77 kundeanmeldelser)

kr. 179,00

Giv gæsterne en exceptionel gastronomisk oplevelse! Drop det traditionelle saltkar i plast. Dæk i stedet op med en saltsten med rivejern. Den lyserød-glitrende Himalaya-saltsten bliver et interessant blikfang på spisebordet, og den krydrede smag passer perfekt til kød, fisk og grøntsager. … læs mere her

Er Rivsalt - Lille Saltsten med Rivejern på lager?

Annonce
Køb Rivsalt - Lille Saltsten med Rivejern

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Rivsalt – Lille Saltsten med Rivejern
  • Pris: Kr. 249
  • Kategori: Spiseligt}

Rivsalt – Lille Saltsten med Rivejern er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Rivsalt – Lille Saltsten med Rivejern er ofte den populære og foretrukne værtsgave. Spiseligt} er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Coolstuff har mange gode grin på samvittigheden på grund af sjove gadgets. Rivsalt – Lille Saltsten med Rivejern har 90 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Når gaven til fødselsdagen skal findes, er hjælpen lige her, og den hedder Rivsalt – Lille Saltsten med Rivejern, det letter opgaven, og du er hurtigt færdig. For at skære det ud i pap: Rivsalt – Lille Saltsten med Rivejern kan sagtens gives som værtindegave. Gadgets er en kategori, som nogle vil mene er useriøst, og der er risiko for at der nogen, der er bange for at give dem som gave. Men tænk ikke på det, det er ikke nogen grund til at afholde dig fra at give gadgets i gave, da mange gavemodtagere kan grine af de sjove gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Rivsalt – Lille Saltsten med Rivejern kan ses i kategorien Spiseligt} fra populære der sælges hos Coolstuff. Hos webshops er blevet ret eftertraget, blandt shopper i hele Danmark. Mange kigger efter tilbud på Rivsalt – Lille Saltsten med Rivejern, og ender ret tit hos Coolstuff. Det er ikke altid man husker at, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Falder dit valg på Rivsalt – Lille Saltsten med Rivejern og pakker gaven pænt ind, at den falder i god jord.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Rivsalt – Lille Saltsten med Rivejern online

Husk at når du køber varer i webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.