7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Porsche 911 Julekalender

(65 kundeanmeldelser)

kr. 699,00

Øg julestemningen med en Porsche Julekalender! Bid for bid samler du en Porsche 911 i skalaen 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd fra en Porsche og en bundplade med miljøbilleder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren og bliver en flot indretningsdetalje, som man kan have stående fremme hele året! … læs mere her

Er Porsche 911 Julekalender på lager?

Annonce
Køb Porsche 911 Julekalender

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Porsche 911 Julekalender
  • Pris: Kr. 499
  • Kategori: Kalender – Bil Julekalendere}

Porsche 911 Julekalender er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Porsche 911 Julekalender er ofte den populære og foretrukne værtsgave. Kalender – Bil Julekalendere} kategorien er også populær, når der skal gives gaver. Coolstuff er din on-stop webshop, når det handler om gadgets. Porsche 911 Julekalender har automatisk op til 90 dages returret såfremt du måtte fortryde dit køb. Er du løbet sur i jagten på den gode vært- eller værtindegave, kan du gøre som andre før dig og købe Porsche 911 Julekalender, gaven vil sprede glæde og smil i selskabet. Så alle lige er med: Porsche 911 Julekalender kan sagtens gives som dåbsgave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og det kan være en af grundene til at der er nogle, kan være bange for at bruge gadgets som gaver. Det skal dog ikke afholde dig fra din tanke om at give gadgets som gave, alle mennesker, store som små, har en holdning om, at gadgets er perfekte gaveidéer.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Porsche 911 Julekalender er et af de absolut mest popoulære produkter i kategorien Kalender – Bil Julekalendere} af mærket i onlinebutikken Coolstuff. For forbrugerne er et fantastisk brand, blandt både unge og de lidt ældre. Der er nogle gange tilbud på Porsche 911 Julekalender, og ender ret tit hos Coolstuff. Det er ren logik, den perfekte gave, er den gave, som modtageren bliver glad for. Vælger du at give Porsche 911 Julekalender og pakker gaven pænt ind, at modtagerne er taknemlig.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Porsche 911 Julekalender online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.