7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Pop Up-kort – Thank You

(9 kundeanmeldelser)

kr. 59,00

Når du både ønsker at vise påskønnelse og taknemmelighed, kan et almindeligt lille takkekort føles ret intetsigende. Overrask i stedet med et farverigt 3D-kort, hvor motivet THANK YOU kommer frem, når modtageren åbner kortet! Leveres med kuvert. … læs mere her

Er Pop Up-kort - Thank You på lager?

Annonce
Køb Pop Up-kort - Thank You

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Pop Up-kort – Thank You
  • Pris: Kr. 59
  • Kategori: Gaver – Gaver efter tema – Pop Up-hilsener}

Pop Up-kort – Thank You er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Pop Up-kort – Thank You er en eftertragtet gave til konfirmanden. Gaver – Gaver efter tema – Pop Up-hilsener} er en af de sjovere kategorier i webshoppen. Coolstuff kendes af rigtig mange som det bedste sted at købe gadgets. Pop Up-kort – Thank You har 90 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Har du som mange andre næsten opgivet at finde den perfekte gave, kan løsningen være lige her i form af Pop Up-kort – Thank You, det vil i hvert fald give smil på læben hos modtageren. For at skære det ud i pap: Pop Up-kort – Thank You er en eftertragtet mors dag gave. Du kan komme ud for, at nogle siger at gadgets er pjat, og det kan være derfor, at nogle, der ikke har lyst til at give gadgets væk i gave. Men tænk ikke på det, det er ikke nogen grund til at afholde dig fra at give gadgets i gave, alle mennesker, store som små, mener at gadgets er fremragende gaver.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Pop Up-kort – Thank You findes i den populære kategori Gaver – Gaver efter tema – Pop Up-hilsener} fra producenten hos forhandleren Coolstuff. Og generelt er blevet ret eftertraget, blandt shopper i hele Danmark. Mange kigger efter tilbud på Pop Up-kort – Thank You, og ender ret tit hos Coolstuff. Det er ren logik, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Falder dit valg på Pop Up-kort – Thank You som gave, kan du godt regne med, at den falder i god jord.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Pop Up-kort – Thank You online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.