7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Pop up-kort – Teddybjørn

(84 kundeanmeldelser)

kr. 59,00

En lille teddybjørn passer perfekt, når du gerne vil ønske nogen tillykke eller held og lykke, og i vores sjove pop up-kort kort dukker den søde bamse op som et 3D-motiv, når kortet åbnes! Leveres med kuvert. … læs mere her

Er Pop up-kort – Teddybjørn på lager?

Annonce
Køb Pop up-kort – Teddybjørn

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Pop up-kort – Teddybjørn
  • Pris: Kr. 59
  • Kategori: Gaver – Gaver efter tema – Pop Up-hilsener}

Pop up-kort – Teddybjørn er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Pop up-kort – Teddybjørn fungerer rigtig godt som værtsgave. Gaver – Gaver efter tema – Pop Up-hilsener} kategorien har længe være i Top-10 på online shoppen. Coolstuff er kendt som shoppen med de fede gadgets. Pop up-kort – Teddybjørn kan indenfor 90 dage sendes retur, hvis købet fortrydes. Har du svært ved at finde den sjove gave, kan du gøre som andre før dig og købe Pop up-kort – Teddybjørn, og det gør jo ikke noget, hvis din gave er den sjoveste. Skåret ind til benet: Pop up-kort – Teddybjørn er simpelthen den sjoveste konfirmationsgave. Gadgets er ikke seriøse, vil nogle få mennesker sige, og der er risiko for at der nogen, der ikke har lyst til at give gadgets væk i gave. Det er dog en skrøne, og det skal ikke afholde dig i din søgen efter den perfekte gave, det forholder sig egentlig på den måde, at mange folk synes det er meget sjovere at få gadgets end f.eks. en vase.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Pop up-kort – Teddybjørn får rigtig gode kommentarer i kategorien Gaver – Gaver efter tema – Pop Up-hilsener} fra producenten i webshoppen Coolstuff. Hos online shops er blevet meget populært, blandt både unge og de lidt ældre. Mange leder efter den billigste Pop up-kort – Teddybjørn, og det er altid værd at tjekke prisen hos Coolstuff. Ofte glemmer folk at, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Vælger du at give Pop up-kort – Teddybjørn som gave, kan du godt regne med, at din gave bliver husket.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Pop up-kort – Teddybjørn online

Købes der ind i en webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.