7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Pop Up-kort – Lagkage med Blomster

(3 kundeanmeldelser)

kr. 59,00

Fødselsdagslagkage og blomsterbuket i et! Ja, når dette pop-up kort åbnes, folder en stor kage med blomsterdekorationer sig ud og overrasker fødselsdagsbarnet. Leveres med kuvert. … læs mere her

Er Pop Up-kort - Lagkage med Blomster på lager?

Annonce
Køb Pop Up-kort - Lagkage med Blomster

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Pop Up-kort – Lagkage med Blomster
  • Pris: Kr. 59
  • Kategori: Gaver – Gaver efter tema – Pop Up-hilsener}

Pop Up-kort – Lagkage med Blomster er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Pop Up-kort – Lagkage med Blomster kan være den bedste løsning på den klassiske hvad skal jeg give i gave udfordringen. Gaver – Gaver efter tema – Pop Up-hilsener} er en af de sjovere kategorier i webshoppen. Coolstuff er nok Danmarks mest populære online shop, når der skal købe gaver. Pop Up-kort – Lagkage med Blomster kan returneres til shoppen igen inden for 90 dage, hvis du fortryder dit køb. Når gaven til fødselsdagen skal findes, kan løsningen være lige her i form af Pop Up-kort – Lagkage med Blomster, og det gør jo ikke noget, hvis din gave er den sjoveste. For at skære det ud i pap: Pop Up-kort – Lagkage med Blomster er simpelthen den sjoveste jubilæumsgave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og der er risiko for at der nogen, der er bange for at købe gadgets som gaver. Det skal dog ikke afholde dig fra din tanke om at give gadgets som gave, det er meget, meget få, der ikke kan grine af de sjove gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Pop Up-kort – Lagkage med Blomster kan du finde i vores kategori Gaver – Gaver efter tema – Pop Up-hilsener} fra mærket i onlinebutikken Coolstuff. I dette år – og nok også mange år frem er blevet meget populært, specielt i Danmark. Mange kigger efter tilbud på Pop Up-kort – Lagkage med Blomster, og ender ret tit hos Coolstuff. Det kan være en svær kunst men, gode gaver giver glade modtagere. Hvis du giver Pop Up-kort – Lagkage med Blomster som gave, kan du godt regne med, at modtagerne er taknemlig.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Pop Up-kort – Lagkage med Blomster online

Hvis du shopper online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.