7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Poo Curling Spil

kr. 129,00

Gør curling til et skidesjovt spil med disse skidesøde små lortebunker i stedet for kedelige gamle sten. Ram toilettet og vind med et plump! … læs mere her

Er Poo Curling Spil på lager?

Annonce
Køb Poo Curling Spil

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Poo Curling Spil
  • Pris: Kr. 119
  • Kategori: Leg & Spil – Spil – Selskabsspil}

Poo Curling Spil er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Poo Curling Spil fungerer rigtig godt som værtsgave. Leg & Spil – Spil – Selskabsspil} kategorien har længe være i Top-10 på online shoppen. Coolstuff er kendt som shoppen med de fede gadgets. Poo Curling Spil giver dig mulighed for at fortryde købet helt op til 90 dage efter dit køb. Når gaven til fødselsdagen skal findes, så er du faktisk i mål, hvis du køber Poo Curling Spil, og det gør jo ikke noget, hvis din gave er den sjoveste. For at skære det ud i pap: Poo Curling Spil er den perfekte jubilæumsgave. Du kan komme ud for, at nogle siger at gadgets er pjat, og der er risiko for at der nogen, kan være bange for at bruge gadgets som gaver. Det skal dog ikke afholde dig fra din tanke om at give gadgets som gave, det er meget, meget få, der ikke synes det er meget sjovere at få gadgets end f.eks. en vase.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Poo Curling Spil får rigtig gode kommentarer i kategorien Leg & Spil – Spil – Selskabsspil} fra producenten hos internet shoppen Coolstuff. Hos webshops er et super populært mærke i øjeblikket, der ikke går af mode lige foreløbigt. Mange leder efter den billigste Poo Curling Spil, mange ender med at købe hos Coolstuff. Kort og godt, den perfekte gave, er den gave, som modtageren bliver glad for. Når du er den glade giver af Poo Curling Spil og pakker gaven pænt ind, at du bliver inviteret næste gang også.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Poo Curling Spil online

Køber du produkter i forskellige webshops, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.