7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Poker for Couples Sexspil

(22 kundeanmeldelser)

kr. 169,00

Slutter strippokeren lige præcis, når det sjove begynder? Poker for par er et forførende og erotisk pirrende sexspil for par, der ønsker at tilføje ekstra krydderi til deres forhold. Spændende og lidenskabeligt nok til at starte en nydelsesfuld aften! … læs mere her

Er Poker for Couples Sexspil på lager?

Annonce
Køb Poker for Couples Sexspil

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Poker for Couples Sexspil
  • Pris: Kr. 169
  • Kategori: Interesser – Sex & Romantik – Sex-& Kærlighedsspil}

Poker for Couples Sexspil er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Poker for Couples Sexspil står på manges ønskeliste op til jul. Interesser – Sex & Romantik – Sex-& Kærlighedsspil} kategorien er fyldt med sjove gadgets. Coolstuff er din on-stop webshop, når det handler om gadgets. Poker for Couples Sexspil kan returneres til shoppen igen inden for 90 dage, hvis du fortryder dit køb. Er du løbet sur i jagten på den gode vært- eller værtindegave, er hjælpen lige her, og den hedder Poker for Couples Sexspil, og så kan du med god samvittghed tage til fejringen. Så alle lige er med: Poker for Couples Sexspil er populær som svendegave. Der er ikke noget sjovt ved gadgets, vil kedelige mennesker sige, og det kan være en af grundene til at der er nogle, der kan synes, at det er mærkeligt at give dem som gave. Det skal dog ikke afholde dig fra at gå lidt mod strømmen og købe en gadget som gave, alle mennesker, store som små, mener at gadgets er fremragende gaver.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Poker for Couples Sexspil kan du finde i vores kategori Interesser – Sex & Romantik – Sex-& Kærlighedsspil} som er lavet af hos internetbutikken Coolstuff. Og generelt er ret populært, der ikke går af mode lige foreløbigt. Mange leder efter den billigste Poker for Couples Sexspil, og ender ret tit hos Coolstuff. Det er nogle gang svært at mestre men, den rigtig gode gave gør modtageren glad. Beslutter du dig for at give Poker for Couples Sexspil og pakker gaven pænt ind, at din gave bliver husket.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Poker for Couples Sexspil online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.