7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Money Maze Pengelabyrint

(99 kundeanmeldelser)

kr. 79,00

Glem kedelige kuverter – giv penge på en sjov måde! Med den snedige Money Maze skal modtageren løse labyrintpuslespillet for at få pengene ud. Desuden kan du pakke boksen ind som en almindelig pakke. Perfekt til studenterfest, konfirmation, bryllup og fødselsdage! … læs mere her

Er Money Maze Pengelabyrint på lager?

Annonce
Køb Money Maze Pengelabyrint

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Money Maze Pengelabyrint
  • Pris: Kr. 79
  • Kategori: Leg & Spil – Spil – Tricks & Gåder}

Money Maze Pengelabyrint er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Money Maze Pengelabyrint står på manges ønskeliste op til jul. Leg & Spil – Spil – Tricks & Gåder} kategorien har længe være i Top-10 på online shoppen. Coolstuff bliver brugt af rigtig mange til at finde sjove gaver. Money Maze Pengelabyrint har 90 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Er du på jagt efter den perfekte gave til konfirmanden, er det ikke snyd at lade sig inspirere af andre, som har købt Money Maze Pengelabyrint, og det gør jo ikke noget, hvis din gave er den sjoveste. Skåret ind til benet: Money Maze Pengelabyrint er en super nice dåbsgave. Gadgets er ikke seriøse, vil nogle få mennesker sige, og det kan være derfor, at nogle, kan være bange for at give dem som gave. Det er dog en skrøne, og det skal ikke afholde dig fra at give gadgets i gave, faktisk er det sådan at de fleste mennesker synes det er sjovt at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Money Maze Pengelabyrint kan findes i kategorien Leg & Spil – Spil – Tricks & Gåder} som er lavet af hos internet shoppen Coolstuff. Hos online shops er et meget populært brand i øjeblikket, blandt shopper i hele Danmark. Mange leder efter den billigste Money Maze Pengelabyrint, mange ender med at købe hos Coolstuff. Det er ren logik, gode gaver giver glade modtagere. Beslutter du dig for at give Money Maze Pengelabyrint i gave, er du ret sikker på, at din gave bliver husket.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Money Maze Pengelabyrint online

Når webshops leverer dine produkter, er der bedre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.