7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Magic Toy Truck

(85 kundeanmeldelser)

kr. 129,00

Tegn streger og se hvordan Magic Toy Truck følger dine linjer helt på egen hånd! Denne smarte legetøjsbil har sensorer, som registrerer, hvad du har tegnet og holder bilen på rette spor. Almindeligt tegnepapir og nogle tegnede linjer forvandles pludselig til en snørklet bilbane, som Magic Toy Truck kører rundt på! … læs mere her

Er Magic Toy Truck på lager?

Annonce
Køb Magic Toy Truck

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Magic Toy Truck
  • Pris: Kr. 129
  • Kategori: Leg & Spil – Legetøj}

Magic Toy Truck er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Magic Toy Truck kan være den bedste løsning på den klassiske hvad skal jeg give i gave udfordringen. Leg & Spil – Legetøj} er en af de sjovere kategorier i webshoppen. Coolstuff bliver brugt af rigtig mange til at finde sjove gaver. Magic Toy Truck leveres med luksuriøse 90 dages returret. Er du på jagt efter den perfekte gave til konfirmanden, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med Magic Toy Truck, og så kan du med god samvittghed tage til fejringen. Med andre ord: Magic Toy Truck kan du ikke gå galt i byen med som dåbsgave. Du kan komme ud for, at nogle siger at gadgets er pjat, og det giver en lille chance for, at der er nogle, der kvier sig lidt ved at bruge gadgets som gaver. Det er dog en skrøne, og det skal ikke afholde dig fra at sprede smil med en gadgets som gave, det forholder sig egentlig på den måde, at mange folk kan grine af de sjove gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Magic Toy Truck er en af de eftertragtede varer fra kategorien Leg & Spil – Legetøj} fra mærket hos webshoppen Coolstuff. Hos online shops er ret populært, blandt shopper i hele Danmark. Mange kigger efter tilbud på Magic Toy Truck, mange ender med at købe hos Coolstuff. Det er ikke altid man husker at, gode gaver giver glade modtagere. Beslutter du dig for at give Magic Toy Truck og pakker gaven pænt ind, at den falder i god jord.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Magic Toy Truck online

Køber du produkter i forskellige webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.