7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Love Hearts Slik

(47 kundeanmeldelser)

kr. 79,00

Vis din kærlighed med det klassiske slik Love Hearts! Søde beskeder såsom ""Sweet Heart"", ""Bestie"" og ""I Love You"" pryder disse lækkerbiskener, og de serveres selvfølgelig i en lige så sød dåse, som bliver en perfekt gave til en, du holder af! … læs mere her

Er Love Hearts Slik på lager?

Annonce
Køb Love Hearts Slik

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Love Hearts Slik
  • Pris: Kr. 79
  • Kategori: Spiseligt – Slik}

Love Hearts Slik er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Love Hearts Slik er en eftertragtet gave til konfirmanden. Spiseligt – Slik} er en af de populære kategorier på gaveskalaen. Coolstuff er nok Danmarks mest populære online shop, når der skal købe gaver. Love Hearts Slik kommer med en returret på hele 90, ja du læste rigtige, halvfems dage. Er du løbet sur i jagten på den gode vært- eller værtindegave, så er du faktisk i mål, hvis du køber Love Hearts Slik, så gaven sikres en glad modtager. Med andre ord: Love Hearts Slik er en super nice indlyttergave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og derfor er der nogen, der ikke har lyst til at indkøbe en gadget eller to som gave. Det er dog en skrøne, og det skal ikke afholde dig i din søgen efter den perfekte gave, faktisk er det sådan at de fleste mennesker har en holdning om, at gadgets er perfekte gaveidéer.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Love Hearts Slik kan findes i kategorien Spiseligt – Slik} der kommer fra i webshoppen Coolstuff. Hos webshops er et fantastisk brand, blandt shopper i hele Danmark. Nogle gange er man heldig, at der er tilbud på Love Hearts Slik, og det er altid værd at tjekke prisen hos Coolstuff. Kort og godt, gode gaver giver glade modtagere. Vælger du at give Love Hearts Slik som gave, kan du godt regne med, at modtagerne er taknemlig.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Love Hearts Slik online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En anden ting du også slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.