7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Lav Din Egen Øl Julekalender

(52 kundeanmeldelser)

kr. 179,00

Lad øl-elskeren skåle julen ind! Fyld vores Øl-adventskalender med 24 flasker, så har du den ultimative gave til øldrikkeren. Kalenderen kan rumme fireogtyve 50 cl flasker, er fremstillet i karton og leveres sammenfoldet. Bemærk, at øl ikke medfølger. … læs mere her

Er Lav Din Egen Øl Julekalender på lager?

Annonce
Køb Lav Din Egen Øl Julekalender

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Lav Din Egen Øl Julekalender
  • Pris: Kr. 129
  • Kategori: Kalender – Fyld-selv Julekalendere}

Lav Din Egen Øl Julekalender er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Lav Din Egen Øl Julekalender er i den sjove ende af gaveskalaen, når der skal vælges en gave. Kalender – Fyld-selv Julekalendere} kategorien har længe være i Top-10 på online shoppen. Coolstuff har solgt de sjoveste gadgets i mange år. Lav Din Egen Øl Julekalender kan indenfor 90 dage sendes retur, hvis købet fortrydes. Når gaven til fødselsdagen skal findes, kan løsningen være lige her i form af Lav Din Egen Øl Julekalender, gaven vil sprede glæde og smil i selskabet. For at skære det ud i pap: Lav Din Egen Øl Julekalender er mange gange den bedste indlyttergave. Du kan komme ud for, at nogle siger at gadgets er pjat, og det kan gøre at der er nogen, der ikke vil risikere at købe gadgets som gaver. Det skal dog ikke afholde dig fra din tanke om at give gadgets som gave, da mange gavemodtagere mener at gadgets er fremragende gaver.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Lav Din Egen Øl Julekalender kan du finde i vores kategori Kalender – Fyld-selv Julekalendere} fra mærket hos internetbutikken Coolstuff. For forbrugerne er blevet meget populært, blandt shopper i hele Danmark. Ofte leder man efter den billigste Lav Din Egen Øl Julekalender, og køber ofte hos Coolstuff. Det er ikke altid man husker at, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Hvis du giver Lav Din Egen Øl Julekalender i gave, er du ret sikker på, succes som gavegiver.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Lav Din Egen Øl Julekalender online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.