7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Lav Din Egen Energidriksjulekalender

(98 kundeanmeldelser)

kr. 179,00

Den ultimative julegave til vennen, der bæller koffeindrik eller kæresten, der altid sipper på energidrik efter træning? Enkelt: Fyld vores energidrik-julekalender med 24 dåser af modtagerens livseliksir og kvik op i decembermørket. Kalenderen kan rumme fireogtyve dåser (33 cl), er fremstillet i pap og leveres sammenfoldet. Bemærk at der ikke medfølger energidrik. … læs mere her

Er Lav Din Egen Energidriksjulekalender på lager?

Annonce
Køb Lav Din Egen Energidriksjulekalender

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Lav Din Egen Energidriksjulekalender
  • Pris: Kr. 149
  • Kategori: Kalender – Fyld-selv Julekalendere}

Lav Din Egen Energidriksjulekalender er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Lav Din Egen Energidriksjulekalender står på manges ønskeliste op til jul. Kalender – Fyld-selv Julekalendere} kategorien har længe være i Top-10 på online shoppen. Coolstuff bliver brugt af rigtig mange til at finde sjove gaver. Lav Din Egen Energidriksjulekalender kommer med en returret på hele 90, ja du læste rigtige, halvfems dage. Er du løbet sur i jagten på den gode vært- eller værtindegave, kan du gøre som andre før dig og købe Lav Din Egen Energidriksjulekalender, gaven vil sprede glæde og smil i selskabet. Med andre ord: Lav Din Egen Energidriksjulekalender er en super nice nytårsgave. Du kan komme ud for, at nogle siger at gadgets er pjat, og derfor er der nogen, der kvier sig lidt ved at give dem som gave. Det har ikke noget på sig, og du skal ikke lade det afholde dig fra at gå lidt mod strømmen og købe en gadget som gave, da mange gavemodtagere synes det er meget sjovere at få gadgets end f.eks. en vase.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Lav Din Egen Energidriksjulekalender får rigtig gode kommentarer i kategorien Kalender – Fyld-selv Julekalendere} som er lavet af hos internetbutikken Coolstuff. I dette år – og nok også mange år frem er blevet meget populært, specielt i Danmark. Online shoppere leder næsten altid efter den billigste pris på Lav Din Egen Energidriksjulekalender, og det er altid værd at tjekke prisen hos Coolstuff. Det kan siges ganske kort, den rigtig gode gave gør modtageren glad. Hvis du giver Lav Din Egen Energidriksjulekalender i gave, er du ret sikker på, at den falder i god jord.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Lav Din Egen Energidriksjulekalender online

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.