7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Labyrintbold

(102 kundeanmeldelser)

kr. 129,00

Rul den lille sølvkugle gennem boldens snørklede labyrint, der tvinger dig til hele tiden at tænke i 360 grader. Ned gennem den vandrette bue, gennem den lodrette platform, op i den snoede gang og så videre og så videre… Frustrerende kompliceret! … læs mere her

Er Labyrintbold på lager?

Annonce
Køb Labyrintbold

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Labyrintbold
  • Pris: Kr. 129
  • Kategori: Leg & Spil – Spil – Tricks & Gåder}

Labyrintbold er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Labyrintbold er den store succes for gavegivere der vi give en sjov gave. Leg & Spil – Spil – Tricks & Gåder} er kategorien som de fleste ønsker sig noget fra. Coolstuff bliver brugt af rigtig mange til at finde sjove gaver. Labyrintbold har automatisk op til 90 dages returret såfremt du måtte fortryde dit køb. Er du løbet sur i jagten på den gode vært- eller værtindegave, er det ikke snyd at lade sig inspirere af andre, som har købt Labyrintbold, gaven vil sprede glæde og smil i selskabet. Med andre ord: Labyrintbold er en eftertragtet konfirmationsgave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og det kan gøre at der er nogen, der kan synes, at det er mærkeligt at indkøbe en gadget eller to som gave. Det har ikke noget på sig, og du skal ikke lade det afholde dig fra din tanke om at give gadgets som gave, alle mennesker, store som små, har en holdning om, at gadgets er perfekte gaveidéer.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Labyrintbold kan du finde i vores kategori Leg & Spil – Spil – Tricks & Gåder} fra mærket hos forhandleren Coolstuff. Hos webshops er et fantastisk brand, der ikke går af mode lige foreløbigt. Ofte leder man efter den billigste Labyrintbold, mange ender med at købe hos Coolstuff. Kort og godt, gode gaver giver glade modtagere. Hvis du giver Labyrintbold som gave, kan du godt regne med, at modtageren bliver glad.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Labyrintbold online

Når du svinger kortet i de danske webshops, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.