7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Ishøvl – KitchPro

(73 kundeanmeldelser)

kr. 589,00

Lav forfriskende drinks og iskolde desserter på ingen tid med vores elektriske ishøvl! Frys vand til en isblok i den medfølgende beholder. Derefter er det bare at vælge, om du vil have fint- eller grofthakkede isflager. Så høvler maskinen isblokken ned, uden at du behøver at anstrenge dig. … læs mere her

Er Ishøvl - KitchPro på lager?

Annonce
Køb Ishøvl - KitchPro

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Ishøvl – KitchPro
  • Pris: Kr. 589
  • Kategori: Hjem & Have – Køkken – Køkkenmaskiner}

Ishøvl – KitchPro er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Ishøvl – KitchPro kan gå som gave til næsten enhver lejlighed. Hjem & Have – Køkken – Køkkenmaskiner} er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Coolstuff er altid shoppen, der har de nyeste gadgtets. Ishøvl – KitchPro har 90 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Har du svært ved at finde den sjove gave, kan du gøre som andre før dig og købe Ishøvl – KitchPro, og du kan glæde dig over, at være en af dem med den sjoveste gave. Det kan siges meget enkelt: Ishøvl – KitchPro er den fedeste gave til nybagt mor. Der er ikke noget sjovt ved gadgets, vil kedelige mennesker sige, og det kan være derfor, at nogle, der ikke har lyst til at indkøbe en gadget eller to som gave. Det er dog en skrøne, og det skal ikke afholde dig i din søgen efter den perfekte gave, langt de fleste synes det er meget sjovere at få gadgets end f.eks. en vase.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Ishøvl – KitchPro er et af de absolut mest popoulære produkter i kategorien Hjem & Have – Køkken – Køkkenmaskiner} fra mærket hos internet shoppen Coolstuff. Hos webshops er et super populært mærke i øjeblikket, der ikke går af mode lige foreløbigt. Mange kigger efter tilbud på Ishøvl – KitchPro, og det er altid værd at tjekke prisen hos Coolstuff. Det er ren logik, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Når du er den glade giver af Ishøvl – KitchPro som gave, kan du godt regne med, at du bliver inviteret næste gang også.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Ishøvl – KitchPro online

Shoppes der produkter online, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.