7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Food Safe – KitchPro

(10 kundeanmeldelser)

kr. 139,00

Lås din mad inde i et madbur med kodelås, så ingen snupper dine godter! Kitchpro Food Safe holder pilfingrerede madtyve væk på jobbet, kollegiet og vandrerhjemmet. Du kan også hindre små godtetyve i at negle lørdagsslikket før weekenden! … læs mere her

Er Food Safe - KitchPro på lager?

Annonce
Køb Food Safe - KitchPro

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Food Safe – KitchPro
  • Pris: Kr. 139
  • Kategori: Hjem & Have – Køkken – Køkkenredskaber & Køkkentilbehør}

Food Safe – KitchPro er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Food Safe – KitchPro kan sprede glæde hos alle modtagere. Hjem & Have – Køkken – Køkkenredskaber & Køkkentilbehør} kategorien er også populær, når der skal gives gaver. Coolstuff er nok Danmarks mest populære online shop, når der skal købe gaver. Food Safe – KitchPro kan byttes eller returneres indenfor 90 dage, hvis det alligevel ikke lige er dig. Når gaven til fødselsdagen skal findes, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med Food Safe – KitchPro, så gaven sikres en glad modtager. Med andre ord: Food Safe – KitchPro er den perfekte nytårsgave. Gadgets er en kategori, som nogle vil mene er useriøst, og det giver en lille chance for, at der er nogle, der ikke har lyst til at indkøbe en gadget eller to som gave. Det skal dog ikke afholde dig fra at gå lidt mod strømmen og købe en gadget som gave, faktisk er det sådan at de fleste mennesker kan grine af de sjove gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Food Safe – KitchPro kan ses i kategorien Hjem & Have – Køkken – Køkkenredskaber & Køkkentilbehør} som er lavet af hos internetbutikken Coolstuff. Og generelt er ret populært, specielt i Danmark. Ofte leder man efter den billigste Food Safe – KitchPro, og køber ofte hos Coolstuff. Det kommer nok ikke bag på nogen at, gode gaver giver glade modtagere. Vælger du at give Food Safe – KitchPro og pakker gaven pænt ind, at den falder i god jord.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Food Safe – KitchPro online

Du skal have i tankerne, når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det gør en prissammenligning let, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.