7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Kelvin.36 Multiværktøj

kr. 549,00

Skru møbler sammen, hæng billeder op, eller åbn en flaske vin – med multiværktøjet Kelvin.36 kan du klare det meste! Det kompakte værktøj er hele 36 forskellige stykker værktøj i ét: Bl.a. målebånd, vaterpas, hammer og skruetrækker med 26 forskellige bits – hvad skal du med en stor værktøjskasse?! … læs mere her

Er Kelvin.36 Multiværktøj på lager?

Annonce
Køb Kelvin.36 Multiværktøj

Varenummer (SKU): 17608 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Kelvin.36 Multiværktøj
  • Pris: Kr. 549
  • Kategori: Hjem & Have – Værktøj}

Kelvin.36 Multiværktøj er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Kelvin.36 Multiværktøj er den populære gave til næsten alle anledninger. Hjem & Have – Værktøj} kategorien har længe være i Top-10 på online shoppen. Coolstuff har altid de fedeste gaveidéer som du ikke lige finder andre steder. Kelvin.36 Multiværktøj har 90 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Har du svært ved at finde den sjove gave, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med Kelvin.36 Multiværktøj, det vil i hvert fald give smil på læben hos modtageren. Det kan siges meget enkelt: Kelvin.36 Multiværktøj kan du ikke gå galt i byen med som dåbsgave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og der er risiko for at der nogen, der kvier sig lidt ved at købe gadgets som gaver. Det skal dog ikke afholde dig fra at give gadgets i gave, da mange gavemodtagere synes det er sjovt at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Kelvin.36 Multiværktøj er et af de absolut mest popoulære produkter i kategorien Hjem & Have – Værktøj} fra populære i onlinebutikken Coolstuff. Hos online shops er blevet meget populært, blandt shopper i hele Danmark. Mange kigger efter tilbud på Kelvin.36 Multiværktøj, mange ender med at købe hos Coolstuff. Det er nogle gang svært at mestre men, gode gaver giver glade modtagere. Hvis du giver Kelvin.36 Multiværktøj og pakker gaven pænt ind, at du bliver inviteret næste gang også.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Kelvin.36 Multiværktøj online

Shoppes der produkter online, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.