7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

James Bond Bingo

(66 kundeanmeldelser)

kr. 249,00

Dukker Bond op i en nedslidt bingohal? Nej, men i dette sjove bingospil handler det om at fylde en bingorække med karakterer og genstande fra Agent 007’s verden! Desuden medfølger der et hæfte fyldt med nørdede fakta om James Bond og de andre karakterer. … læs mere her

Er James Bond Bingo på lager?

Annonce
Køb James Bond Bingo

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: James Bond Bingo
  • Pris: Kr. 249
  • Kategori: Leg & Spil – Spil – Selskabsspil}

James Bond Bingo er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

James Bond Bingo kan gå som gave til næsten enhver lejlighed. Leg & Spil – Spil – Selskabsspil} er en af de sjovere kategorier i webshoppen. Coolstuff kan meget vel være den sjoveste webshop i Danmark, når der skal købes gaver. James Bond Bingo kan indenfor 90 dage sendes retur, hvis købet fortrydes. Har du svært ved at finde den sjove gave, så er du faktisk i mål, hvis du køber James Bond Bingo, gaven vil sprede glæde og smil i selskabet. Med andre ord: James Bond Bingo er en super nice værtindegave. Gadgets er en kategori, som nogle vil mene er useriøst, og det kan være derfor, at nogle, der er bange for at bruge gadgets som gaver. Det er bare ingen grund til at du skal afholde dig i din søgen efter den perfekte gave, det er meget, meget få, der ikke elsker gadgets og nyder at modtage dem som gaver.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

James Bond Bingo er populært i kategorien Leg & Spil – Spil – Selskabsspil} der kommer fra der sælges hos Coolstuff. For forbrugerne er ret populært, blandt shopper i hele Danmark. Mange kigger efter tilbud på James Bond Bingo, og køber ofte hos Coolstuff. Ofte glemmer folk at, gode gaver giver glade modtagere. Når du er den glade giver af James Bond Bingo og pakker gaven pænt ind, at modtagerne er taknemlig.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe James Bond Bingo online

Køber du varer online, er du stillet lidt bedre, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.