7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Iskugler XXL

(52 kundeanmeldelser)

kr. 99,00

Disse isforme giver store og perfekt runde Isterninger, som du kan fylde med det, du har lyst til! Smelter langsommere og er frem for alt flottere end almindelige isterninger. Don't be a square – be a sfære! … læs mere her

Er Iskugler XXL på lager?

Annonce
Køb Iskugler XXL

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Iskugler XXL
  • Pris: Kr. 99
  • Kategori: Hjem & Have – Køkken – Køkkenredskaber & Køkkentilbehør}

Iskugler XXL er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Iskugler XXL bruges af mange som den alternative gave, der ikke er andre der giver. Hjem & Have – Køkken – Køkkenredskaber & Køkkentilbehør} kategorien er fyldt med sjove gadgets. Coolstuff er din on-stop webshop, når det handler om gadgets. Iskugler XXL kommer med en returret på hele 90, ja du læste rigtige, halvfems dage. Er du på jagt efter den perfekte gave til konfirmanden, kan løsningen være lige her i form af Iskugler XXL, så gaven sikres en glad modtager. Det kan siges meget enkelt: Iskugler XXL kan sagtens gives som gave til nybagt mor. Gadgets er ikke seriøse, vil nogle få mennesker sige, og der er risiko for at der nogen, der kvier sig lidt ved at indkøbe en gadget eller to som gave. Men tænk ikke på det, det er ikke nogen grund til at afholde dig fra at sprede smil med en gadgets som gave, det forholder sig egentlig på den måde, at mange folk har en holdning om, at gadgets er perfekte gaveidéer.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Iskugler XXL er et af mode produkterne i kategorien Hjem & Have – Køkken – Køkkenredskaber & Køkkentilbehør} fra mærket i onlinebutikken Coolstuff. Hos webshops er blevet meget populært, blandt shopper i hele Danmark. Mange kigger efter tilbud på Iskugler XXL, og køber ofte hos Coolstuff. Det er faktisk ret enkelt, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Vælger du at give Iskugler XXL i gave, er du ret sikker på, at du bliver inviteret næste gang også.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Iskugler XXL online

Køber du varer online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.