7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Idiotkundskab

(108 kundeanmeldelser)

kr. 149,00

Idiotkundskab er quiz-spillet helt uden tørre spørgsmål om årstal, videnskabsmænd og hovedstæder. I stedet får du 400 bizarre og underlige spørgsmål, der giver dig svar på alt det dér, som du ikke vidste, at du gerne vil vide! … læs mere her

Er Idiotkundskab på lager?

Annonce
Køb Idiotkundskab

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Idiotkundskab
  • Pris: Kr. 149
  • Kategori: Leg & Spil – Spil – Quiz Spil}

Idiotkundskab er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Idiotkundskab står på manges ønskeliste op til jul. Leg & Spil – Spil – Quiz Spil} er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Coolstuff kan meget vel være den sjoveste webshop i Danmark, når der skal købes gaver. Idiotkundskab kan byttes eller returneres indenfor 90 dage, hvis det alligevel ikke lige er dig. Er du på jagt efter den perfekte gave til konfirmanden, kan du gøre som andre før dig og købe Idiotkundskab, og det gør jo ikke noget, hvis din gave er den sjoveste. For at skære det ud i pap: Idiotkundskab kan du ikke gå galt i byen med som gave til nybagt mor. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og det giver en lille chance for, at der er nogle, der ikke har lyst til at indkøbe en gadget eller to som gave. Det skal dog ikke afholde dig fra at give gadgets i gave, da mange gavemodtagere kan grine af de sjove gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Idiotkundskab er populært i kategorien Leg & Spil – Spil – Quiz Spil} af mærket der forhandles af Coolstuff. Og generelt er blevet ret eftertraget, blandt shopper i hele Danmark. Nogle gange er man heldig, at der er tilbud på Idiotkundskab, og ender ret tit hos Coolstuff. Kort og godt, gode gaver giver glade modtagere. Hvis du giver Idiotkundskab som gave, kan du godt regne med, at den falder i god jord.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Idiotkundskab online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.