7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

I F*cking Love You-krus

(102 kundeanmeldelser)

kr. 99,00

Hold ikke følelserne tilbage – sig det med et krus! Dette sjove krus er den perfekte gave til den, du virkelig, virkelig elsker. Altså elsker f*ndens meget. Lad vores I F*cking Love You-krus levere dette stærke kærlighedsfulde budskab! Rummer ca. 300 ml og tåler både mikro og opvaskemaskine. … læs mere her

Er Krus med Tryk - I F*cking Love You på lager?

Annonce
Køb Krus med Tryk - I F*cking Love You

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: I F*cking Love You-krus
  • Pris: Kr. 99
  • Kategori: Hjem & Have – Køkken – Kopper & Glas}

I F*cking Love You-krus er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

I F*cking Love You-krus er ret populær som gave til studenten. Hjem & Have – Køkken – Kopper & Glas} er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Coolstuff er din on-stop webshop, når det handler om gadgets. I F*cking Love You-krus giver dig mulighed for at fortryde købet helt op til 90 dage efter dit køb. Når gaven til fødselsdagen skal findes, kan løsningen være lige her i form af I F*cking Love You-krus, det letter opgaven, og du er hurtigt færdig. Skåret ind til benet: I F*cking Love You-krus kan sagtens gives som receptionsgave. Gadgets er en kategori, som nogle vil mene er useriøst, og det kan gøre at der er nogen, der er bange for at give gadgets væk i gave. Men tænk ikke på det, det er ikke nogen grund til at afholde dig fra at sprede smil med en gadgets som gave, det forholder sig egentlig på den måde, at mange folk kan lide at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

I F*cking Love You-krus kan findes i kategorien Hjem & Have – Køkken – Kopper & Glas} fra producenten hos internetbutikken Coolstuff. I dette år – og nok også mange år frem er ret populært, blandt shopper i hele Danmark. Ofte leder man efter den billigste I F*cking Love You-krus, mange ender med at købe hos Coolstuff. Det er nogle gang svært at mestre men, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Når du er den glade giver af I F*cking Love You-krus og pakker gaven pænt ind, at din gave bliver husket.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe I F*cking Love You-krus online

Når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.