7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Humørvase Munter – Tassen

(36 kundeanmeldelser)

kr. 449,00

Med et fornøjet smil kigger den muntre humørvase ud over din stue! Vasens afrundede form og charmerende smil gør den til et uimodståeligt sted til dine afskårne blomster! Humørvasen er en del af det udtryksfulde humørservice fra Tassen. … læs mere her

Er Humørvase Munter - Tassen på lager?

Annonce
Køb Humørvase Munter - Tassen

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Humørvase Munter – Tassen
  • Pris: Kr. 449
  • Kategori: Hjem & Have – Hverdagsrum – Indretning & Pynt}

Humørvase Munter – Tassen er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Humørvase Munter – Tassen er en af de eftertragtede gadgets på markedet. Hjem & Have – Hverdagsrum – Indretning & Pynt} er kategorien som de fleste ønsker sig noget fra. Coolstuff er altid shoppen, der har de nyeste gadgtets. Humørvase Munter – Tassen kommer med en returret på hele 90, ja du læste rigtige, halvfems dage. Har du svært ved at finde den sjove gave, er det et sikkert valg, hvis du køber Humørvase Munter – Tassen, det letter opgaven, og du er hurtigt færdig. Så alle lige er med: Humørvase Munter – Tassen er populær som indlyttergave. Du kan komme ud for, at nogle siger at gadgets er pjat, og det kan være derfor, at nogle, der ikke vil risikere at bruge gadgets som gaver. Det er dog en skrøne, og det skal ikke afholde dig i din søgen efter den perfekte gave, det er meget, meget få, der ikke synes det er meget sjovere at få gadgets end f.eks. en vase.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Humørvase Munter – Tassen er populært i kategorien Hjem & Have – Hverdagsrum – Indretning & Pynt} af mærket i webshoppen Coolstuff. Hos online shops er blevet meget populært, der ikke går af mode lige foreløbigt. Nogle gange er man heldig, at der er tilbud på Humørvase Munter – Tassen, mange ender med at købe hos Coolstuff. Ofte glemmer folk at, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Falder dit valg på Humørvase Munter – Tassen i gave, er du ret sikker på, at den falder i god jord.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Humørvase Munter – Tassen online

Hvis du shopper online, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.