7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Humørskåle Medium – Tassen

(28 kundeanmeldelser)

kr. 129,00

Skaf glæde ved spisebordet med en flok smilende skåle! De sjove Humørskåle fra tyske Tassen rummer 350 ml. Modellen på disse skåle er lidt lavere og bredere end på de andre Humørskåle, og de passer perfekt, når du spiser is eller serverer tapas og sovse. … læs mere her

Er Humørskåle Medium - Tassen på lager?

Annonce
Køb Humørskåle Medium - Tassen

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Humørskåle Medium – Tassen
  • Pris: Kr. 119
  • Kategori: Hjem & Have – Køkken – Borddækning}

Humørskåle Medium – Tassen er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Humørskåle Medium – Tassen kan gå som gave til næsten enhver lejlighed. Hjem & Have – Køkken – Borddækning} er kategorien som de fleste ønsker sig noget fra. Coolstuff har mange gode grin på samvittigheden på grund af sjove gadgets. Humørskåle Medium – Tassen kan indenfor 90 dage sendes retur, hvis købet fortrydes. Har du svært ved at finde den sjove gave, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med Humørskåle Medium – Tassen, gaven vil sprede glæde og smil i selskabet. For at skære det ud i pap: Humørskåle Medium – Tassen kan sagtens gives som nytårsgave. Der er ikke noget sjovt ved gadgets, vil kedelige mennesker sige, og det kan være en af grundene til at der er nogle, der kan synes, at det er mærkeligt at indkøbe en gadget eller to som gave. Det har ikke noget på sig, og du skal ikke lade det afholde dig fra at sprede smil med en gadgets som gave, det forholder sig egentlig på den måde, at mange folk synes det er sjovt at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Humørskåle Medium – Tassen er en af de eftertragtede varer fra kategorien Hjem & Have – Køkken – Borddækning} af mærket hos webshoppen Coolstuff. Hos online shops er blevet meget populært, blandt shopper i hele Danmark. Nogle gange er man heldig, at der er tilbud på Humørskåle Medium – Tassen, og køber ofte hos Coolstuff. Det er nogle gang svært at mestre men, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Hvis du giver Humørskåle Medium – Tassen som gave, kan du godt regne med, at modtagerne er taknemlig.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Humørskåle Medium – Tassen online

Køber du varer online, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Når du handler online er du også fri for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.