7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Guinness Trøfler i Rør

(100 kundeanmeldelser)

kr. 139,00

Leder du efter en gave til en, der både kan lide øl og chokolade? Perfekt, disse Guinness-trøfler i flot gaveindpakning kombinerer den klassiske, fyldige ølsmag med kraftig mørk chokolade, og der opstår mild harmoni! … læs mere her

Er Guinness Trøfler i Rør på lager?

Annonce
Køb Guinness Trøfler i Rør

Varenummer (SKU): 20917 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Guinness Trøfler i Rør
  • Pris: Kr. 129
  • Kategori: Spiseligt – Chokolade}

Guinness Trøfler i Rør er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Guinness Trøfler i Rør kan gå som gave til næsten enhver lejlighed. Spiseligt – Chokolade} kategorien er næsten altid garanti for et smil på læben. Coolstuff bliver brugt af rigtig mange til at finde sjove gaver. Guinness Trøfler i Rør kan byttes eller returneres indenfor 90 dage, hvis det alligevel ikke lige er dig. Er du på jagt efter den perfekte gave til konfirmanden, kan hjælpen købes for ussel mammon i form af Guinness Trøfler i Rør, det vil i hvert fald give smil på læben hos modtageren. Med andre ord: Guinness Trøfler i Rør kan du ikke gå galt i byen med som konfirmationsgave. Der er ikke noget sjovt ved gadgets, vil kedelige mennesker sige, og det giver en lille chance for, at der er nogle, der kvier sig lidt ved at købe gadgets som gaver. Det er bare ingen grund til at du skal afholde dig fra at sprede smil med en gadgets som gave, det forholder sig egentlig på den måde, at mange folk kan lide at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Guinness Trøfler i Rør kan findes i kategorien Spiseligt – Chokolade} der kommer fra hos forhandleren Coolstuff. Hos webshops er et fantastisk brand, der ikke går af mode lige foreløbigt. Online shoppere leder næsten altid efter den billigste pris på Guinness Trøfler i Rør, og det er altid værd at tjekke prisen hos Coolstuff. Ofte glemmer folk at, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Hvis du giver Guinness Trøfler i Rør som gave, kan du godt regne med, at modtageren bliver glad.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Guinness Trøfler i Rør online

Du skal have i tankerne, når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.