7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Eggland Æggepocherer

(62 kundeanmeldelser)

kr. 139,00

Med Eggland Æggepocherer fra Ototo får du bogstavelig talt en god start på dagen! Sæt formen i kogende vand, slå et æg ud og lad det pochere sig selv – mens ægget ser ud som om, det er på en tropisk ferie. … læs mere her

Er Eggland Æggepocherer på lager?

Annonce
Køb Eggland Æggepocherer

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Eggland Æggepocherer
  • Pris: Kr. 139
  • Kategori: Hjem & Have – Køkken – Køkkenredskaber & Køkkentilbehør}

Eggland Æggepocherer er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Eggland Æggepocherer er evig populær i jagten på den perfekte fødselsdagsgave. Hjem & Have – Køkken – Køkkenredskaber & Køkkentilbehør} er kategorien som de fleste ønsker sig noget fra. Coolstuff er nok Danmarks mest populære online shop, når der skal købe gaver. Eggland Æggepocherer leveres med luksuriøse 90 dages returret. Har du svært ved at finde den sjove gave, kan hjælpen købes for ussel mammon i form af Eggland Æggepocherer, så gaven sikres en glad modtager. Det kan siges meget enkelt: Eggland Æggepocherer er populær som bryllupsgave. Der er ikke noget sjovt ved gadgets, vil kedelige mennesker sige, og der er risiko for at der nogen, der er bange for at indkøbe en gadget eller to som gave. Men tænk ikke på det, det er ikke nogen grund til at afholde dig fra din tanke om at give gadgets som gave, alle mennesker, store som små, mener at gadgets er fremragende gaver.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Eggland Æggepocherer havde du måske allerede gættet ligger i kategorien Hjem & Have – Køkken – Køkkenredskaber & Køkkentilbehør} som er lavet af hos internetbutikken Coolstuff. Og generelt er et fantastisk brand, blandt shopper i hele Danmark. Ofte leder man efter den billigste Eggland Æggepocherer, og ender ret tit hos Coolstuff. Det er ikke så svært, den rigtig gode gave gør modtageren glad. Hvis du giver Eggland Æggepocherer i gave, er du ret sikker på, at modtagerne er taknemlig.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Eggland Æggepocherer online

Når webshops leverer dine produkter, begunstiges du af bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.