7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Slippers – Cozy

(25 kundeanmeldelser)

kr. 219,00

Und dine fødder et par Cozy Slippers Mikroovnssutsko. De bløde og varme hjemmesko holder dine fødder varme i op til to timer efter bare 90 sekunder i mikroovnen. Hyggen er lige blevet endnu hyggeligere. … læs mere her

Er Slippers - Cozy på lager?

Annonce
Køb Slippers - Cozy

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Slippers – Cozy
  • Pris: Kr. 199
  • Kategori: Interesser – Tøj & Accesories – Tøfler}

Slippers – Cozy er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Slippers – Cozy har i lang tid været en af de bedst sælgende gadgets. Interesser – Tøj & Accesories – Tøfler} kategorien indeholder mange eftertragtede gadgets. Coolstuff kan meget vel være den sjoveste webshop i Danmark, når der skal købes gaver. Slippers – Cozy har automatisk op til 90 dages returret såfremt du måtte fortryde dit køb. Når gaven til fødselsdagen skal findes, skuffer du i hvert fald ikke nogen, hvis gaven bliver Slippers – Cozy, og du kan glæde dig over, at være en af dem med den sjoveste gave. Skåret ind til benet: Slippers – Cozy er en eftertragtet julegave. Du kan komme ud for, at nogle siger at gadgets er pjat, og det kan være derfor, at nogle, der er bange for at give dem som gave. Det har ikke noget på sig, og du skal ikke lade det afholde dig i din søgen efter den perfekte gave, da mange gavemodtagere har en holdning om, at gadgets er perfekte gaveidéer.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Slippers – Cozy findes i den populære kategori Interesser – Tøj & Accesories – Tøfler} af mærket i onlinebutikken Coolstuff. For forbrugerne er blevet ret eftertraget, der ikke går af mode lige foreløbigt. Mange kigger efter tilbud på Slippers – Cozy, mange ender med at købe hos Coolstuff. Det er faktisk ret enkelt, den rigtig gode gave gør modtageren glad. Beslutter du dig for at give Slippers – Cozy som gave, kan du godt regne med, succes som gavegiver.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Slippers – Cozy online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.