7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Chillfactor Slushy Maker

(15 kundeanmeldelser)

kr. 99,00

Forvandl din yndlingsdrik til hjemmelavet slush ice! Afkøl Slushy Maker-kruset i fryseren, og fyld det derefter med saft, sodavand eller juice. Klem kruset i hånden. På bare et minut er drikken blevet til iskrystaller, og du kan nyde læskende slush! Sælges i usorterede farver. … læs mere her

Er Chillfactor Slushy Maker på lager?

Annonce
Køb Chillfactor Slushy Maker

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Chillfactor Slushy Maker
  • Pris: Kr. 119
  • Kategori: Hjem & Have – Køkken – Kopper & Glas}

Chillfactor Slushy Maker er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Chillfactor Slushy Maker kan sprede glæde hos alle modtagere. Hjem & Have – Køkken – Kopper & Glas} er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Coolstuff har mange gode grin på samvittigheden på grund af sjove gadgets. Chillfactor Slushy Maker kan returneres til shoppen igen inden for 90 dage, hvis du fortryder dit køb. Er du løbet sur i jagten på den gode vært- eller værtindegave, kan hjælpen købes for ussel mammon i form af Chillfactor Slushy Maker, gaven vil sprede glæde og smil i selskabet. Det kan siges meget enkelt: Chillfactor Slushy Maker er den fedeste gave til gravide. Der er ikke noget sjovt ved gadgets, vil kedelige mennesker sige, og det kan være derfor, at nogle, der ikke har lyst til at give dem som gave. Det skal dog ikke afholde dig fra at gå lidt mod strømmen og købe en gadget som gave, alle mennesker, store som små, har en holdning om, at gadgets er perfekte gaveidéer.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Chillfactor Slushy Maker kan ses i kategorien Hjem & Have – Køkken – Kopper & Glas} af mærket der sælges hos Coolstuff. I dag er ret populært, der ikke går af mode lige foreløbigt. Online shoppere leder næsten altid efter den billigste pris på Chillfactor Slushy Maker, og det er altid værd at tjekke prisen hos Coolstuff. Det er ren logik, gode gaver giver glade modtagere. Beslutter du dig for at give Chillfactor Slushy Maker og pakker gaven pænt ind, at din gave bliver husket.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Chillfactor Slushy Maker online

Når webshops leverer dine produkter, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.