7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Champagne Cooler

kr. 179,00

Efter nogle timer i fryseren har du din egen unikke flaskekøler af is, som er perfekt til champagnen. … læs mere her

Er Champagne Cooler på lager?

Annonce
Køb Champagne Cooler

Varenummer (SKU): 17608 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Champagne Cooler
  • Pris: Kr. 179
  • Kategori: Interesser – Fest – Drink & Bartilbehør}

Champagne Cooler er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Champagne Cooler har i den seneste tid stået i den øvre del af ønskelisten hos mange. Interesser – Fest – Drink & Bartilbehør} er kategorien som de fleste ønsker sig noget fra. Coolstuff har mange gode grin på samvittigheden på grund af sjove gadgets. Champagne Cooler leveres med luksuriøse 90 dages returret. Har du som mange andre næsten opgivet at finde den perfekte gave, er hjælpen lige her, og den hedder Champagne Cooler, gaven vil sprede glæde og smil i selskabet. Med andre ord: Champagne Cooler er populær som dåbsgave. Ikke alle er lige pjattede med gadgets, og det er ofte de påtagede seriøse mennesker, og det giver en lille chance for, at der er nogle, der er bange for at købe gadgets som gaver. Det er dog en skrøne, og det skal ikke afholde dig fra at gå lidt mod strømmen og købe en gadget som gave, da mange gavemodtagere synes det er sjovt at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Champagne Cooler havde du måske allerede gættet ligger i kategorien Interesser – Fest – Drink & Bartilbehør} der kommer fra hos webshoppen Coolstuff. I dette år – og nok også mange år frem er ret populært, der ikke går af mode lige foreløbigt. Mange kigger efter tilbud på Champagne Cooler, og ender ret tit hos Coolstuff. Det kommer nok ikke bag på nogen at, den rigtig gode gave gør modtageren glad. Vælger du at give Champagne Cooler og pakker gaven pænt ind, at den falder i god jord.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Champagne Cooler online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere og nogle giver endda et helt års returret. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.