7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Bloom Servietholder 4-stykspakke

kr. 119,00

Imponer gæsterne ved næste middag ved at forvandle de sædvanlige papirservietter til smukke blomster! Bloom Servietholder er som en festlig servietring udformet som en stilk, hvor servietten bliver til blomsten. Fold nemt en rose, tulipan eller måske en amaryllis – stilken former servietten nøjagtigt, som du vil have det. Pakken indeholder 4 servietholdere. … læs mere her

Er Bloom Servietholder 4-stykspakke på lager?

Annonce
Køb Bloom Servietholder 4-stykspakke

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Bloom Servietholder 4-stykspakke
  • Pris: Kr. 119
  • Kategori: Hjem & Have – Køkken – Køkkenredskaber & Køkkentilbehør}

Bloom Servietholder 4-stykspakke er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Bloom Servietholder 4-stykspakke er ofte den populære og foretrukne værtsgave. Hjem & Have – Køkken – Køkkenredskaber & Køkkentilbehør} kategorien indeholder mange eftertragtede gadgets. Coolstuff er din on-stop webshop, når det handler om gadgets. Bloom Servietholder 4-stykspakke kan indenfor 90 dage sendes retur, hvis købet fortrydes. Er du på jagt efter den perfekte gave til konfirmanden, så er du faktisk i mål, hvis du køber Bloom Servietholder 4-stykspakke, og så kan du med god samvittghed tage til fejringen. For at skære det ud i pap: Bloom Servietholder 4-stykspakke er populær som studentergave. Gadgets er en kategori, som nogle vil mene er useriøst, og der er risiko for at der nogen, der er bange for at bruge gadgets som gaver. Det er dog en skrøne, og det skal ikke afholde dig fra at sprede smil med en gadgets som gave, alle mennesker, store som små, synes det er sjovt at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Bloom Servietholder 4-stykspakke kan ses i kategorien Hjem & Have – Køkken – Køkkenredskaber & Køkkentilbehør} fra producenten der sælges hos Coolstuff. I dette år – og nok også mange år frem er et meget populært brand i øjeblikket, der ikke går af mode lige foreløbigt. Mange leder efter den billigste Bloom Servietholder 4-stykspakke, og det er altid værd at tjekke prisen hos Coolstuff. Kort og godt, gode gaver giver glade modtagere. Beslutter du dig for at give Bloom Servietholder 4-stykspakke og pakker gaven pænt ind, at modtageren bliver glad.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Bloom Servietholder 4-stykspakke online

Når webshops leverer dine produkter, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.