7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Blinkende Partyglas

(32 kundeanmeldelser)

kr. 69,00

Disse glas får med garanti feststemningen helt i top! I bunden af glasset sidder LED-pærer, der blinker grønt, rødt og blåt, og som lyser så stærkt, at de også kan bruges i dagslys! … læs mere her

Er Blinkende Partyglas på lager?

Annonce
Køb Blinkende Partyglas

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Blinkende Partyglas
  • Pris: Kr. 69
  • Kategori: Hjem & Have – Køkken – Kopper & Glas}

Blinkende Partyglas er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Blinkende Partyglas har i lang tid været en af de bedst sælgende gadgets. Hjem & Have – Køkken – Kopper & Glas} er kategorien som de fleste ønsker sig noget fra. Coolstuff kan meget vel være den sjoveste webshop i Danmark, når der skal købes gaver. Blinkende Partyglas er med 90 dages returret godt sikret mod fortrydelse af dig køb. Har du som mange andre næsten opgivet at finde den perfekte gave, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med Blinkende Partyglas, og det gør jo ikke noget, hvis din gave er den sjoveste. Så alle lige er med: Blinkende Partyglas kan sagtens gives som jubilæumsgave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og derfor er der nogen, der er bange for at bruge gadgets som gaver. Det skal dog ikke afholde dig fra at gå lidt mod strømmen og købe en gadget som gave, langt de fleste synes det er meget sjovere at få gadgets end f.eks. en vase.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Blinkende Partyglas havde du måske allerede gættet ligger i kategorien Hjem & Have – Køkken – Kopper & Glas} der kommer fra hos internet shoppen Coolstuff. Og generelt er blevet meget populært, specielt i Danmark. Ofte leder man efter den billigste Blinkende Partyglas, og ender ret tit hos Coolstuff. Det er ren logik, den perfekte gave, er den gave, som modtageren bliver glad for. Falder dit valg på Blinkende Partyglas i gave, er du ret sikker på, at modtagerne er taknemlig.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Blinkende Partyglas online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.